„Mafia“ gay de la Hollywood

„Mafia“ gay de la Hollywood

Adam Carolla a fost acuzat şi în trecut de atitudine homofobă FOTO Arhivă personală / Facebook

Adam Carolla (49 de ani), un comediant american şi totodată un celebru realizator de emisiuni radio, pretinde că showbiz-ul a devenit o industrie controlată de gay şi că nu ai niciun viitor la Hollywood dacă „ai probleme cu persoanele homosexuale“.

După recenta victorie la Eurovision 2014 a travestitului austriac Conchita Wurst, problema homosexualilor în showbiz este din nou pusă pe tapet, cu declaraţii surprinzătoare, de data aceasta de către un actor de peste Ocean.

În condiţiile în care homosexualitatea nu mai este de mult timp o problemă în showbizul american, iar tot mai multe staruri, de la Jodie Foster la Ellen DeGeneres îşi recunosc fără probleme orientarea sexuală, comediantul Adam Carolla, acuzat în trecut de atitudine homofobă, vorbeşte despre „mafia gay de la Hollywood“.

„Nu ai niciun viitor la Hollywood dacă ai vreo problemă cu homosexualii. Eu nu am nimic cu ei, regizorul ultimului film în care am jucat e gay. Dacă nu te adaptezi şi nu lucrezi cu ei, ai viaţă grea la Hollywood. Sunt foarte mulţi gay şi sunt în poziţii superioare. Cine o să regizeze filmul în care joci, cine o să-l producă? Nu am o problemă cu asta, ci cu faptul că s-au transformat într-o mafie şi le cer tuturor celor care fac câte o glumă să-şi retragă cuvintele şi să-şi ceară scuze“, a declarat Carolla într-un interviu pentru salon.com, citat de „The Hollywood Reporter“.

Adam Carolla realizează „The Adam Carolla Show“, talk show distribuit ca podcast, care deţine recordul de cel mai descărcat podcast, conform Guinness World Records. În trecut, acesta a intrat în vizorul mai multor organizaţii care promovează drepturile comunităţii LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali – n.r.), fiind considerat homofob.

Comediantul a declarat că persoanele gay „ar trebui să se căsătorească şi apoi să tacă“. Totodată, a spus că membrii LGBT ar trebui să se numească „YUCK“ (câh – n.r.).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările