Madonna şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o serie de petreceri extravagante: în ce ţară şi-a dus invitaţii şi cum a apărut la evenimente FOTO VIDEO

Madonna şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o serie de petreceri extravagante: în ce ţară şi-a dus invitaţii şi cum a apărut la evenimente FOTO VIDEO

Madonna FOTO Guliver/Getty Images

Madonna, cunoscută drept una dintre cele mai excentrice staruri pop, a sărbătorit împlinirea a 59 de ani printr-o serie de petreceri extravagante, desfăşurate în Italia şi la care şi-a făcut intrarea în stil mare, după cum însuşi cântăreaţa a declarat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Regina muzicii pop“ a împlinit pe 16 august 59 de ani şi a marcat acest eveniment printr-o serie de petreceri grandioase, devenite deja o tradiţie. 
 
După ce anul trecut şi-a serbat ziua în Cuba, acum Madonna şi-a dus prietenii şi membrii familiei  în Italia, unde le-a oferit, printre altele, diverse momente de muzică şi dans. 
 
În stilul caracteristic, artista a apărut la petrecere pe un cal alb, recunoscând că îi place să-şi facă intrarea în stil mare. 
 
De asemenea, cântăreaţa a organizat şi o a doua petrecere, cu tematică gypsy, la care a avut invitată o trupă de dans ce a întreţinut atmosfera. 
 
 
Madonna a împărtăşit fanilor de pe reţelele sociale imagini şi filmări de la petreceri, inclusiv un video în care dansează şi un cadru cu gemenii în vârstă de patru ani pe care i-a adoptat recent din Malawi, unde a inaugurat şi un spital. 
 
 
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: