Madonna şi-a angajat o asistentă care trebuie să îi aducă aminte să mănânce

Madonna şi-a angajat o asistentă care trebuie să îi aducă aminte să mănânce

Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX FOTO AP

Madonna (56 de ani) şi-a angajat o asistentă care trebuie să îi aducă aminte să mănânce, întrucât vedeta este prea ocupată cu pregătirile pentru noul său turneu mondial, „Rebel Heart Tour“, care va debuta pe 9 septembrie, la Montreal, în Canada, informează site-ul closermag.fr, citat de Mediafax.

Madonna, care este o perfecţionistă, a declarat într-un interviu pentru publicaţia „Entertainement Weekly“ că şi-a angajat o asistentă care are drept sarcină să îi aducă aminte să mănânce: „Am chemat poliţia alimentaţiei“.

Astfel, asistenta o întreabă frecvent „Ai mâncat? Ai băut suficientă apă?“, iar Madonna îi răspunde acesteia: „C*ţea, pleacă de la bara mea de dans!“ - o slujbă dificilă pentru asistentă, însă necesară pentru vedetă, având în vedere că aceasta face parte dintre artiştii care nu se mai gândesc la ei atunci când lucrează.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)“, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: