Madonna îşi şochează din nou fanii pozând în lenjerie intimă transparentă pe Instagram: Nu-mi pasă de părerile voastre FOTO

Madonna îşi şochează din nou fanii pozând în lenjerie intimă transparentă pe Instagram: Nu-mi pasă de părerile voastre FOTO

Madonna FOTO Guliver/Getty Images

Madonna, în vîrstă de 61 de ani, îşi surprinde din nou fanii cu o fotografie în lenjerie intimă postată pe contul său de Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diva pop s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare: în lenjerie intimă transparentă. Artista a publicat imaginea pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de milioane de fani din întreaga lume.

„Actuala situaţie a garderobei...“, a scris Madonna pe Instagram. 

Având în vedere că artista şi-a lăsat sânii la vedere, Madonna a precizat, printr-un mesaj sarcastic, că nu o interesează părerile celor care s-ar putea simţi ofensaţi de nuditatea afişată. 
 
Recent, cântăreaţa americană a anunţat că urmează un tratament de regenerare. Medicina regenerativă este un proces de regenerare celulară a ţesuturilor şi organelor, de reparare sau înlocuire a ţesuturilor sau organelor afectate de diverşi factori, printre care şi vârsta.

Anul trecut, Madonna şi-a anulat mai multe concerte din cadrul turneului de promovare a albumului „Madame X“, din cauza problemelor de sănătate.
 
Madonna a dezvăluit că a fost infectată cu Sars-Cov-2 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, de aceea i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus.
 
Madonna a făcut aceste dezvăluiri într-o postare pe Instagram în care a informat că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva COVID-19. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: