Madonna îşi şochează din nou fanii pozând în lenjerie intimă transparentă pe Instagram: Nu-mi pasă de părerile voastre FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Madonna, în vîrstă de 61 de ani, îşi surprinde din nou fanii cu o fotografie în lenjerie intimă postată pe contul său de Instagram.

Diva pop s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare: în lenjerie intimă transparentă. Artista a publicat imaginea pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de milioane de fani din întreaga lume.

„Actuala situaţie a garderobei...“, a scris Madonna pe Instagram. 

Având în vedere că artista şi-a lăsat sânii la vedere, Madonna a precizat, printr-un mesaj sarcastic, că nu o interesează părerile celor care s-ar putea simţi ofensaţi de nuditatea afişată. 

Recent, cântăreaţa americană a anunţat că urmează un tratament de regenerare. Medicina regenerativă este un proces de regenerare celulară a ţesuturilor şi organelor, de reparare sau înlocuire a ţesuturilor sau organelor afectate de diverşi factori, printre care şi vârsta.

View this post on Instagram Current Wardrobe Sitch..................And for those of you who are offended in any way by this photo then I want to let you know that I have successfully graduated from the University of Zero F*^ks Given. Thanks for coming to my Graduation Ceremony! 🎓 Class of 2020! 🎉🎉🎉 @stevenkleinstudio A post shared by Madonna (@madonna) on May 23, 2020 at 10:07am PDT

Anul trecut, Madonna şi-a anulat mai multe concerte din cadrul turneului de promovare a albumului „Madame X“, din cauza problemelor de sănătate.

Madonna a dezvăluit că a fost infectată cu Sars-Cov-2 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, de aceea i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus.

Madonna a făcut aceste dezvăluiri într-o postare pe Instagram în care a informat că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva COVID-19. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite