Madonna, furioasă că Universal face un film despre începuturile carierei sale: „Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine încearcă este un şarlatan şi un prost“

Madonna, furioasă că Universal face un film despre începuturile carierei sale: „Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine încearcă este un şarlatan şi un prost“

Filmul „Blonde Ambition“, produs de Universal, ar descrie eforturile depuse de artista americană pentru a-şi lansa albumul de debut FOTO Hepta

Cântăreaţa americană Madonna (58 de ani) a criticat un proiect al studioului Universal, care a anunţat marţi că va realiza un film despre viaţa şi cariera sa, calificându-l drept „şarlatan şi prost“ pe oricine s-ar aventura într-o astfel de iniţiativă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul unui film biografic dedicat cântăreţei Madonna, intitulat „Blonde Ambition“, a fost aprobat marţi de studioul Universal, după ce managerii lui au achiziţionat drepturile de ecranizare a scenariului omonim scris de Elyse Hollander, fostă regizoare adjunctă la filmul „Birdman“, recompensat cu premiul Oscar în 2015.
 
Madonna nu a fost însă deloc impresionată de acest proiect şi i-a criticat public pe producătorii de la Hollywood, despre care a spus că sunt „şarlatani şi proşti“.
 
„Nimeni nu ştie ce ştiu şi ce am văzut. Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine altcineva încearcă este un şarlatan şi un prost. În căutarea satisfacţiei imediate, fără a munci. Este o boală a societăţii noastre“, a scris Madonna pe Instagram, reacţionând la zvonurile că studiourile hollywoodiene pregătesc un film despre începuturile carierei sale, potrivit News.ro.
 
 
Filmul „Blonde Ambition“ descrie eforturile depuse de artista americană pentru a-şi lansa albumul de debut, dar şi drumul ei spre celebritate, iubirile artistei şi atitudinea ei sfidătoare faţă de liderii industriei muzicale din acea vreme. Acţiunea se concentrează pe viaţa artistei după plecarea din Michiganul natal, atunci când acesta ajunge la New York, în 1978. O perioadă despre care artista a vorbit din ce în ce mai mult în ultimii ani, evocându-şi viaţa amoroasă, violul sau confruntarea cu o industrie muzicală care tratează femeile ca pe nişte obiecte de care te poţi dispensa.
 
Înainte de apariţia primului său album în 1983, Madonna a lucrat într-o cafenea Dunkin' Donuts din Times Square, în paralel cu cariera de dansatoare. Chiar dacă se consideră că multe dintre cântecele sale au fost inspirate de viaţa sa şi i-au fost dedicate multe cărţi, până în prezent vedeta de 58 de ani nu a publicat o autobiografie.
 
Scenariul scris de Hollander s-a clasat în 2016 pe primul loc pe aşa numita „Black List“, lista celor mai atractive scenarii de la Hollywood care nu au fost încă adaptate pentru marele ecran.
 
Unul din producătorii filmului „Blonde Ambition“ este Brett Ratner, care a regizat videoclipul artistei din 1999, „Beautiful Stranger“, dar şi Michael De Luca, cunoscut pentru „Fifty Shades of Grey“. Producţia nu are momentan o dată de lansare şi nu au fost dezvăluite informaţii legate de o posibilă distribuţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările