Madonna, despre Harvey Weinstein: „A depăşit limite“. Cum comentează artista presupusa legătură cu Donald Trump

Madonna, despre Harvey Weinstein: „A depăşit limite“. Cum comentează artista presupusa legătură cu Donald Trump

Madonna şi Harvey Weinstein FOTO WireImage

Madonna (60 de ani) susţine, într-un interviu acordat revistei The New York Times, că fostul producător de film Harvey Weinstein a avut un comportament nepotrivit faţă de ea, în anii 1990, când au colaborat pentru documentarul-reality show „Truth or Dare“.

În 1991, Madonna avea vârsta de 33 de ani, iar producţia ei „Truth or Dare“ era distribuită de Miramax, companie deţinută atunci de fraţii Harvey şi Bob Weinstein, potrivit news.ro. 
 
După aproximativ trei decenii, cântăreaţa a vorbit despre colaborarea lor şi felul în care Harvey Weinstein a tratat-o.
 
„Harvey a depăşit limite şi graniţe şi a flirtat incredibil când am lucrat împreună“, a spus ea. Amintindu-şi că era căsătorită la acea vreme, Madonna a adăugat: „Cu siguranţă, nu eram interesată“.
 
Artista în vârstă de 60 de ani ştia că Weinstein se comporta asemănător cu alte femei din industrie, era un „secret deschis“. „Toţi spuneam «Harvey face asta pentru că are atât de multă putere şi atât de mult succes, iar filmele lui fac bani şi toată lumea vrea să lucreze cu el, aşa că trebuie să rezişti»“.
 
În 2017, când, în urma dezvăluirilor, a izbucnit scandalul sexual care a dus la încheierea carierei şi la arestarea lui Weinstein, Madonna a spus: „În sfârşit!“. „Nu ovaţionam din tribune, pentru că niciodată nu voi aplauda moartea cuiva. Nu cred că este o karma bună, oricum“, a adăugat vedeta americană. 
 
În acelaşi interviu, Madonna a vorbit şi despre presupusa legătură cu Donald Trump. Ea a negat că i-ar fi cerut să iasă împreună, deşi un apropiat al actualului preşedinte american susţine că artista ar fi făcut asta în 1991.
 
Madonna a recunoscut că a discutat de mai multe ori la telefon cu el, când se afla în Florida, iar Trump o suna deseori. Donald Trump o întreba dacă totul merge bine în campania pe care ea o făcea pentru Versace, dacă se simte confortabil, dacă este fericită. Madonna a caracterizat comportamentul lui Trump drept unul „tipic pentru un mascul alfa“.
 
Madonna va lansa luna aceasta albumul „Madame X“, al 14-lea din carieră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: