Mădălina Ghenea reacţionează după zvonurile privind despărţirea de tatăl copilului ei: „Nu pot accepta o astfel de calomnie la adresa mea“ FOTO

Mădălina Ghenea reacţionează după zvonurile privind despărţirea de tatăl copilului ei: „Nu pot accepta o astfel de calomnie la adresa mea“ FOTO

Mădălina Ghenea FOTO Adevărul

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea a reacţionat după ce în presa tabloidă au apărut articole în care se specula că s-ar fi despărţit de logodnicul său şi se insinua că şi-ar fi lăsat bebeluşul nesupravegheat, precizând că nu va accepta o asemenea calomnie şi că va face toate demersurile legale pentru „a lupta împotriva minciunii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în presa tabloidă au apărut informaţii potrivit cărora Mădălina Ghenea (29 de ani) s-a despărţit de afaceristul Matei Stratan (29 de ani), alături de care are o fetiţă, vedeta a ţinut să lămurească situaţia prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram, însoţit de o imagine în care apare alături de fiica ei. 
 
Actriţa a precizat că insinuarea potrivit căreia şi-ar fi lăsat bebeluşul în grija altor persoane este extrem de gravă, însă nu a comentat zvonurile privind despărţirea de tatăl copilului.
 
Totodată, Mădălina Ghenea a lăsat să se înţeleagă că va acţiona în instanţă publicaţia tabloidă, pentru „defăimare şi lipsă de respect faţă de adevăr“.
 
„În afara unei sume de noi speculaţii cu privire la viaţa mea privată, textul insinuează faptul că mi-aş fi lăsat pentru un moment bebeluşul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.
 
Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanenţă sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenţie şi pricepere în sprijinul creşterii fiicei mele şi nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea.
 
Reaua-intenţie cu care această insinuare a fost emisă este evidentă, întrucât jurnalistul trebuie să cunoască prevederile art. 9 din Codul deontologic al ziaristului, care subliniază că «ziaristul care distorsionează intenţionat informaţia, face acuzaţii nefondate […] săvârşeşte abateri profesionale de maximă gravitate».
 
Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terţă persoană şi nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea.

 
Indiferent de numărul şi intensitatea articolelor neadevărate care vor fi publicate la adresa mea, voi continua să fac toate demersurile care îmi stau în putinţă pentru tragerea la răspundere şi sancţionarea pe cale legală a defăimării, a acuzaţiei gratuite şi, în cele din urmă, a lipsei de respect faţă de adevăr.
 
Aceasta este singura soluţie pe care o găsesc corectă pentru momentul în care fiica mea va creşte şi va putea citi articole precum cel de azi – atunci îi voi putea arăta că am luptat împotriva minciunii şi o voi putea îndemna să facă acelaşi lucru.“
 
madalina ghenea
Mădălina Ghenea, alături de Matei Stratan pe străzile din Italia FOTO Hepta
 
După o relaţie de un an, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit părinţii unei fetiţe la începutul lunii aprilie. La momentul respectiv, actriţa spunea că îşi doreşte o familie numeroasă şi chiar se gândeşte să mai adopte un băieţel: „Eu şi Matei am dori să adoptăm un copil. El îşi doreşte acum şi un băieţel. Eu vreau cinci sau şase. Visez la o familie numeroasă.“
 
Despre povestea de dragoste începută în primăvara anului trecut, Mădălina Ghenea spunea că este extrem de fericită şi simte că şi-a găsit jumătatea: „Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: «Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi». Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat.“ 

Mădălina Ghenea a fost numită „Regina Festivalului Sanremo“ în 2016, când a fost co-prezentatoarea evenimentului FOTO Guliver/Getty Images
 
În anul 2012, numele româncei s-a aflat în topul celor mai dorite femei întocmit de site-ul AskMen.com. Mădălina Ghenea a avut relaţii cu mai mulţi actori de la Hollywood, inclusiv cu nominalizatul la Oscar Michael Fassbender. Anterior, românca a fost logodnica lui Gerard Butler, starul filmului „300“, dar şi a designerului german Philipp Plein.
 
Mădălina Ghenea, originară din Slatina (judeţul Olt), este un top model internaţional de succes şi a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman. De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. 
 
În 2015, românca a putut fi văzută în filmul italian „Tinereţe/ Youth“, regizat de Paolo Sorrentino, rol pentru care a fost recompensată cu premiul Vanity Fair, în cadrul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Film Taormina, desfăşurat în Sicilia. 
 
La începutul anului 2016, Mădălina Ghenea (27 de ani) a uimit audienţa festivalului de la Sanremo, acolo unde, în calitate de coprezentatoare, a fost intens lăudată atât pentru prestaţie, cât şi pentru ţinutele purtate, presa italiană numind-o chiar „reginetta di Sanremo“ (n.r. - regina din Sanremo). În mai, Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat în Cluj, unde i-a înmânat un premiu pentru întreaga activitate celebrei actriţe Sohpia Loren, cu care este adesea comparată. Anul acesta, Mădălina Ghenea va mai putea fi văzută în comedia romantică „Smitten!“, debutul regizoral al scenaristului american Barry Morrow.

 

 

citeste totul despre: