Mădălina Ghenea, o nouă cucerire: top modelul român, surprins alături de sex-simbolul cinematografiei italiene

Mădălina Ghenea, o nouă cucerire: top modelul român, surprins alături de sex-simbolul cinematografiei italiene

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 FOTO AP

Top modelul de origine română Mădălina Ghenea (26 de ani) a apărut alături de actorul italian Giulio Berruti (26 de ani) într-o serie de poze în presa din Italia, cei doi fiind surprinşi în timp ce ieşeau dintr-un hotel de lux, la ora şapte dimineaţa.

Mădălina Ghenea a intrat, din nou, în atenţia presei intenaţionale, după ce a fost surprinsă recent de către fotografii revistei italiene „Novella 2000“ în timp ce ieşea, la ora şapte dimineaţa, dintr-un hotel de lux din Roma, alături de Giulio Berruti, actor considerat sex-simbolul cinematografiei din Italia şi cunoscut pentru rolurile din „Bon appetit“ şi „La ragazza americana“.

Imaginile cu Mădălina Ghenea şi Giulio Berruti pot fi văzute aici.

Mădălina Ghenea şi-a petrecut sfârşitul de săptămână la Roma, în capitala Italiei, unde vineri a participat la decernarea premiilor cinematografice „David di Donatello“. Ea a fost fotografiată pe covorul roşu, dar nu a scăpat nici de paparazzi, care au surprins-o la hotel cu noua ei cucerire, notează „Click!“.

Presa din Peninsulă speculează că cei doi ar avea o relaţie şi ridică semne de întrebare cu privire la ora matinală la care cei doi au fost surprinşi împreună. Totodată, jurnaliştii de la „Novella 2000“ arată că Maria Sole, logodnica actorului, nu ştie în compania căror femei îşi petrece dimineţile Giulio Berruti, mai ales după ce cuplul s-ar fi împăcat în urma unei despărţiri.

Recent, Mădălina Ghenea, care joacă în filmul „Youth/ La giovinezza“, în regia italianului Paolo Sorrentino, a fost surprinsă în compania pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, fostul iubit al cântăreţei Nicole Scherzinger, la gala organizată la Festivalul de Film de Cannes de amfAR.

Giulio Berruti FOTO AP

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

În pelicula „La giovinezza/ Youth“, de Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea joacă alături de actori renumiţi precum Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz. Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula „La Grande Bellezza/ The Great Beauty“, care a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru Cel mai bun film străin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: