Mădălina Ghenea a născut: „A fost un travaliu foarte dificil. Am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea, în vârstă de 28 de ani, şi logodnicul său, afaceristul Matei Stratan (29 de ani), au devenit părinţii unei fetiţe.

Mădălina Ghenea a născut o fetiţă sănătoasă luni seară la o clinică privată din Bucureşti. Vedeta şi-a dorit să nască natural, însă după un travaliu chinuitor medicii au sfătuit-o să recurgă la operaţia de cezariană.

„Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea“, au fost primele declaraţii ale Mădălinei pentru emisiunea „Agenţia Vip“, difuzată de Antena Stars.

Sarcina nu a fost una uşoară, astfel că proaspăta mămică a trăit emoţii intense pe parcursul celor opt luni. „În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea (fetiţa – n.red.) va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim. Este visul meu să-i arăt lumea“, a declarat cu puţin timp în urmă Mădălina Ghenea pentru Elle.ro.

image

O sarcină dificilă

Vedeta a ales să păstreze secretul până în ultimul trimestru de sarcină, iar anunţul a fost făcut prin intermediul revistei româneşti „The Art of Leaving“pe coperta numărului din martie apărând cu burtica proeminentă la vedere. În acelaşi timp, Mădălina Ghenea a acordat un interviu pentru „Gioia“, una dintre cele mai importante publicaţii din Italia, în care a vorbit despre relaţia cu afaceristul Matei Stratan, despre postura de mamă, dar şi despre modul neconvenţional în care a fost cerută în căsătorie. 

„Primele luni au fost mai dificile, am ajuns la spital, mă gândeam că o să pierd sarcina. Visam să devin mamă încă din copilărie. Mi-am dorit întotdeauna un copil, dar nu a fost uşor pentru mine. Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o. Am o listă lungă de nume pentru fetiţa noastră. Suntem mulţi care decidem, eu, Matei, părinţii mei şi ai lui. Întâi trebuie să o văd, să o cunosc. Va fi suficient să o privesc în ochi. Acum nu aştept decât momentul în care o voi strânge pe fiica mea în braţe şi nu îi voi mai da drumul. Vreau să îi dăruiesc fetiţei mele ceea ce mi-a dăruit şi mama mea mie: multă iubire, o educaţie solidă, o prietenie strânsă, rădăcini puternice, un loc unde mă puteam întoarce oricând şi mă simţeam în siguranţă“, a povestit actriţa pentru revista „Gioia“ şi citată de „Click!“

Mădălina Ghenea a dezvăluit că îşi doreşte o familie numeroasă şi chiar se gândeşte să mai adopte un băieţel: „Eu şi Matei am dori să adoptăm un copil. El îşi doreşte acum şi un băieţel. Eu vreau cinci sau şase. Visez la o familie numeroasă.“

Cine este „alesul“ Mădălinei Ghenea

Actriţa a vorbit şi despre povestea de dragoste începută în primăvara anului trecut, precizând că este extrem de fericită şi simte că şi-a găsit jumătatea: „Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: «Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi». Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat.“ 

Mădălina Ghenea are o relaţie cu Matei Stratan, fiul unui om de afaceri din Iaşi, din primăvara anului trecut. 

image

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au o relaţie de peste un an FOTO Instagram/Arhivă personală MG

În anul 2012, numele româncei s-a aflat în topul celor mai dorite femei întocmit de site-ul AskMen.com. Mădălina Ghenea a avut relaţii cu mai mulţi actori de la Hollywood, inclusiv cu nominalizatul la Oscar Michael Fassbender. Anterior, românca a fost logodnica lui Gerard Butler, starul filmului „300“, dar şi a designerului german Philipp Plein.

image

Mădălina Ghenea, alături de Matei Stratan pe străzile din Italia FOTO Hepta

Mădălina Ghenea, originară din Slatina (judeţul Olt), este un top model internaţional de succes şi a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman. De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. 

În 2015, românca a putut fi văzută în filmul italian „Tinereţe/ Youth“, regizat de Paolo Sorrentino, rol pentru care a fost recompensată cu premiul Vanity Fair, în cadrul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Film Taormina, desfăşurat în Sicilia. 

La începutul anului 2016, Mădălina Ghenea (27 de ani) a uimit audienţa festivalului de la Sanremo, acolo unde, în calitate de coprezentatoare, a fost intens lăudată atât pentru prestaţie, cât şi pentru ţinutele purtate, presa italiană numind-o chiar „reginetta di Sanremo“ (n.r. - regina din Sanremo). În mai, Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat în Cluj, unde i-a înmânat un premiu pentru întreaga activitate celebrei actriţe Sohpia Loren, cu care este adesea comparată. Anul acesta, Mădălina Ghenea va mai putea fi văzută în comedia romantică „Smitten!“, debutul regizoral al scenaristului american Barry Morrow.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite