Mădălina Ghenea, iubita lui DiCaprio, nu ştie dacă e îndrăgostită

Mădălina Ghenea, iubita lui DiCaprio, nu  ştie dacă e îndrăgostită

Mădălina Ghenea, o frumuseţe care l-a cucerit pe Leonardo DiCaprio

Top-modelul român Mădălina Ghenea, cea mai recentă cucerire a lui Leonardo DiCaprio, a declarat într-un interviu acordat ziarului „Click!“ că nu ştie dacă în acest moment este îndrăgostită, dar a refuzat să comenteze fotografiile în care apare în ipostaze apropiate alături de actorul american.

Ştiri pe aceeaşi temă

La întrebarea „Acum eşti îndrăgostită?", Mădălina a răspuns: „Îmi pun şi eu întrebarea asta". „Caut perfecţiunea într-un bărbat. Şi sper să o găsesc.  Îmi place să iubesc şi să fiu iubită, dar în meseria pe care eu o am este mai greu", a declarat frumoasa brunetă. Ea nu a dorit să comenteze fotografiile în care apare alături de Leonardo DiCaprio. „Nu comentez absolut nimic. Nu-mi place să vorbesc despre nimic din ceea ce ţine de viaţa mea privată, nu am vorbit niciodată despre niciunul dintre foştii mei iubiţi. Singurii bărbaţi pe care îi iubesc sunt tata şi fratele meu, care este geniul familiei", a mai spus Mădălina. „Ai mei se bucură de alegerile pe care le fac pentru că ştiu să aleg. În plus, mă vor fericită", a adăugat ea.

A negat relaţia cu Eros Ramazzotti

Totodată, Mădălina a negat zvonurile despre relaţii cu vedete din Italia, printre care cântăreţul Eros Ramazzotti - alături de care a apărut în clipul „Il Tempo Tra di Noi" - şi fotbalistul Marco Borriello. „Nu am avut absolut nimic cu Eros. Contactaţi-l pe el şi vă poate confirma asta. Numai în România s-a scris aşa ceva. Am filmat pentru un clip de-al lui şi atât. Ne auzim doar de Sărbători, când ne transmitem urări. Îl admir şi atât", a spus modelul.

„Nu am fost cu Marco Borriello. Îl cunosc şi atât. S-a scris despre asta o singură dată în Italia şi atât, pentru că nu este adevărat. Nu am avut nicio relaţie cu el, are destule iubite. În plus, nu mi-aş alege eu un iubit fotbalist. Este o categorie din care nu vreau să caut excepţiile", a mai spus Mădălina Ghenea.

"Singurii bărbaţi pe care îi iubesc sunt tata şi fratele meu."
Mădălina Ghenea
model


Citeşte aici cine şi de ce i-a schimbat Mădălinei Ghenea  data naşterii

citeste totul despre: