Mădălina Ghenea, criticată de fani după ce a declarat că în vremea lui Ceauşescu „toată lumea avea ce să mănânce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea susţine că a fost
întrebată care este părera părinţilor ei despre regimul comunist
FOTO AP
Mădălina Ghenea susţine că a fost întrebată care este părera părinţilor ei despre regimul comunist FOTO AP

Mădălina Ghenea (27 de ani) a fost criticată de fani pe reţelele sociale după ce a declarat într-un interviu pentru „GQ Italia“ că „toată lumea avea ce să mănânce“ în regimul comunist condus de Nicolae Ceauşescu. Lucian Mîndruţă a fost unul dintre critici, acesta spunând că mâncarea din acea vreme nu ar fi ajutat-o să-şi „exploateze comercial“ corpul în această perioadă.

Ghenea susţine că a fost întrebată care este părerea părinţilor ei

Mădălina Ghenea a iscat discuţii aprinse pe reţelele sociale, după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare un fragment dintr-un interviu pe care l-a acordat revistei „GQ Italia“. „Ceauşescu a condus un regim (n.r. - comunist), dar toată lumea avea ce să mănânce şi nu exista o prăpastie între cei bogaţi şi cei săraci“, apare scris pe fotografia postată de română. Ghenea susţine că a fost întrebată care este părera părinţilor ei despre regimul comunist care a condus România.

„Să ai ce să mănânci nu e totul în viaţă. Lumea are ambiţii. Cum poţi venera un regim comunist? Doar dacă ai o mentalitate închisă... Îmi pare rău, Mădălina, dar ai dat un răspuns depăşit“, a comentat unul dintre fanii ei la fotografia cu pricina.

„Da, toată lumea avea ce să mănânce: salam cu soia, brânză cu ipsos şi picioare de pui, partea de jos. Aia cu gheare“

Lucian Mîndruţă a criticat la rândul lui comentariul neaşteptat al Mădălinei Ghenea, scriind pe Facebook care erau condiţiile de trai ale României în perioada comunistă. „Mădălina Ghenea, supermodel internaţional, crede că în vremea lui Ceauşescu era mai bine pentru că «toată lumea avea ce să mănânce». Dragă doamnă Ghenea, da, toată lumea avea ce să mănânce: salam cu soia, brânză cu ipsos şi picioare de pui, partea de jos. Aia cu gheare“, scrie Mîndruţă. „Cam ce să mânânci matale ca să-ţi ţii corpul subţire şi exploatabil comercial în continuare. Că pe minte nu cred că iei mare lucru“, a mai zis el.

madalina ghenea instagram

FOTO Instagram

Contradicţii între fani

„A zis că «toată lumea avea ceva de mâncare» nu «ce să manance». Este o diferenţă de nuanţă mare. Şi a mai zis ceva foarte adevărat : «nu exista prăpastia care acum separă bogatul de sărac». Asta de ce nu comentează nimeni?! Nu o fi ea un geniu, dar nici fraieră nu pare. Şi da, este o femeie superbă şi plină de duşmani“, i-a comentat un fan lui Mîndruţă.

„Aşa a zis domnişoara Ghenea? Nu i-a spus nimeni că pe vremea lui Ceauşescu, de asemenea, nu putea lumea să călătorească cum călătoreşte azi, aşa că dumneaei ar fi ajuns acum la cratiţă dacă rămânea Ceauşescu la putere?“, a comentat un altul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite