Madalina Ghenea, apariţie sexy pe plaja din Portofino. Actriţa a fost surprinsă în timp ce se relaxa cu fetiţa ei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea alături de Charlette
Mădălina Ghenea alături de Charlette

Mădălina Ghenea a fost surprinsă de paparazzi pe plaja din Portofino în timp ce se juca cu fetiţa sa. Modelul de 32 de ani îşi dedică timpul creşterii copilului şi încearcă să stea cât mai mult timp alături de Charlotte.

Madalina Ghenea, model şi actriţă de origine română, a fost surprinsă de paparazzi pe plaja din Portofino. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoarea smaraldului, modelul a fost fotografiată în timp ce se juca cu fetiţa sa, Charlotte.

Vedeta de 32 de ani îşi dedică timpul creşterii copilului şi încearcă să stea cât mai mult timp alături de ea, însă nu uită nici de proiectele profesionale care au determinat-o să se întoarcă în Italia, unde şi-a reluat cariera de model şi actriţă.

Mădălina Ghenea şi fiica ei, Charlotte s-au întors în Italia în urmă cu aproximativ un an, după despărţirea actriţei de tatăl micuţei, milionarul Matei Stratan.

Madalina Ghenea

Românca a mai avut relaţii cu personalităţi precum Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler.

Madalina Ghenea
        View this post on Instagram                   🌊 A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on Jun 27, 2020 at 1:13am PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite