VIDEO Mădălina Ghenea în România: „Când am plecat de acasă, nu aveam absolut nimic. În 12 ani, mi-am îndeplinit visele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea şi-a testat aptitudinile vocale în comedia britanică "Dom Hemingway", într-o scenă în care le-a cântat protagoniştilor
Mădălina Ghenea şi-a testat aptitudinile vocale în comedia britanică "Dom Hemingway", într-o scenă în care le-a cântat protagoniştilor

Vineri seara, frumoasa româncă în vârstă de 25 de ani a fost prezentă într-un club din Bucureşti, la avanpremiera "Dom Hemingway", comedia neagră în care joacă rolul unei femei fatale dornice să-şi depăşească situaţia materială.

Mădălina Ghenea a vorbit despre semnificaţia pe care producţia regizată de Richard Shepard o are la nivel personal şi profesional pentru ea. "Sunt o norocoasă, dar, într-adevăr, este şi foarte multă muncă", a spus interpreta Paolinei, femeia fatală care-i fură banii faimosului spărgător de seifuri Dom Hemingway (Domingo – n. r.), jucat magistral de Jude Law.

Cu toate că la evenimentul organizat de Dress Code Events la Biavati Club nu au fost prezenţi şi partenerii ei din film, Demian Bichir, Jude Law şi Richard E. Grant, românca din Slatina ce trăieşti în Italia a reuşit să compenseze lipsa lor.


"Toată această viaţă nebună pe care o am mă ţine de foarte multe ori departe de cei dragi. Mă bucur foarte mult să vă am pe toţi aici. Sunt foarte norocoasă, pentru că ştiu câţi actori aşteaptă (să joace în filme – n. r.). Ştiu câte probe se dau, ştiu prin câte frustrări poţi să treci, cât de greu este, ştiu câţi oameni, în acest moment, nu au absolut nimic. Poate că şi eu, când am plecat de acasă, singură, nu aveam absolut nimic şi în 12 ani, am reuşit să-mi îndeplinesc visele importante din viaţă, a declarat cea care a jucat rolul unei prostituate în pelicula "Razza bastarda", pentru care a fost distinsă cu premiul Sorriso Diverso.

dom hemingway madalina ghenea

Vedeta care a debutat la 15 ani ca model a recunoscut că, fiind la început de drum în universul cinematografic, încă nu se consideră actriţă în adevăratul sens al cuvântului.

"Acest film este un proiect important şi sper să nu vă dezamăgesc foarte mult. Mi-e greu să mă numesc actriţă după numai doi ani de lucru. Vă mulţumesc pentru toată atenţia pe care mi-aţi dat-o. De foarte multe ori, mă întreb: Oare chiar merit această atenţie? Eu, fata din Slatina care n-avea nimic, chiar merită toată această atenţie? Să primesc flori e un sentiment extraordinar şi mă bucur de fiecare moment", a spus Mădălina, în aplauzele invitaţilor care au vizionat filmul prezentat la TIFF 2013 (Toronto International Film Festival) şi distribuit în România de Ro Image 2000 şi Prorom.

dom hemingway madalina ghenea

Modestă, când spectatorii au vizionat scena în care Paolina, îmbrăcată într-o rochie roşie sexy, cântă în faţa celor trei protagonişti, Mădălina s-a ridicat de pe scaun pentru a-şi cere scuze din cauza calităţilor vocale abia exersate în arta muzicală.

dom hemingway madalina ghenea

Scena în care protagonistul Domingo Hemingway o numeşte pe frumoasa Paolina "o târfă româncă", pentru că i-a furat banii recuperaţi după ce a ieşit de la închisoare, unde a stat 12 ani, i-a animat, de asemenea, pe cinefili, prin comicul situaţiei.

dom hemingway madalina ghenea

Printre cei care au avut ocazia să o vadă jucând în comedia britanică "Dom Hemingway", înainte de premiera din 29 noiembrie, s-au numărat şi vedetele de la Intact, trustul ce a avut exclusivitate la avanpremieră. Dacă Mihai Gâdea a complimentat-o pe scenă, când a prezentat-o în faţa auditoriului, Cornel Ilie de la VUNK, chef Nicolai Tand şi Vladimir Drăgia au fost câţiva dintre admiratorii din sală.

Românca Mădălina Ghenea, în comedia britanică „Dom Hemingway”, cu Jude Law 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite