„Lupul“ Leonardo DiCaprio „a înhăţat“ 20 de modele la o petrecere, alături de care a plecat acasă

„Lupul“ Leonardo DiCaprio „a înhăţat“ 20 de modele la o petrecere, alături de care a plecat acasă

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood FOTO GettyImages/Gulliver

Actorul Leonardo DiCaprio (40 de ani) a fost văzut părăsind o petrecere din Miami în compania a 20 de modele, la scurt timp după ce presa americană specula că ar avea o relaţie cu modelul german Toni Garrn (22 de ani). „Este eroul meu. DiCaprio se îneca şi sufoca între atâtea femei“, a declarat un martor prezent la eveniment.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, titlul speculat de celebrul actor în acest weekend atunci când a fost văzut părăsind o petrecere din Miami însoţit de 20 de modele, asemenea unei scene din filmul „Lupul de pe Wall Street“. „A plecat cu 20 de fete. Leo şi 20 de fete. Este eroul meu. Era înconjurat de modele. Fraţii Jonas păreau speriaţi, de parcă DiCaprio se îneca şi sufoca între atâtea femei. Faţa lui era amuzantă“, a declarat un martor ocular pentru „New York Daily News“, făcând referire şi la Joe Jonas, unul dintre fraţii Jonas, cu care DiCaprio a petrecut.

Este destul de neclar ce au făcut Leonardo DiCaprio şi armata sa de modele după ce au părăsit clubul, dar este sigur că seara a avut un final fericit pentru actor, apreciază site-ul ladbible.com. DiCaprio a fost văzut cu doar două zile înainte de acest eveniment alături de modelul german Toni Garrn, însă la petrecere actorul a venit singur, presa tabloidă din Statele Unite ale Americii apreciind că actorul a avut o scurtă relaţie cu aceasta. „Nu puteai să îţi dai seama dacă formau un cuplu sau nu, dar, într-adevăr, îi acorda o atenţie sporită“, a declarat o sursă pentru revista „People“.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără „What’s Eating Gilbert Grape“ (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi „Jurnalul unui baschetbalist“ (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în „Romeo şi Julieta“, în 1996, şi, mai ales, în blockbusterul „Titanic“, în 1997, arată Mediafax.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în „Aviatorul“, care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele patru nominalizări la premiile Oscar, iar în 2011 l-a interpretat pe fostul director al FBI-ului J. Edgar Hoover, în filmul „J. Edgar“, regizat de Clint Eastwood. Actorul a mai jucat în „Bandele din New York“ (2002), „Cârtiţa“ (2006) şi „Shutter Island“ (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - „Începutul/Inception“, lansat în cinematografe în 2010. Actorul a putut fi văzut în 2013 în cinematografe în filmul „Marele Gatsby“, o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann, şi în „Lupul de pe Wall Street“, în regia lui Martin Scorsese, într-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: