Lori Loughlin, concediată de Netflix şi Hallmark Channel, după ce a fost acuzată că a dat mită pentru ca fiicele ei să intre la facultate FOTO

Lori Loughlin, concediată de Netflix şi Hallmark Channel, după ce a fost acuzată că a dat mită pentru ca fiicele ei să intre la facultate FOTO

Lori Loughlin (mijloc) şi fiicele ei, Isabella (stânga) şi Olivia FOTO Guliver/Getty Images

Hallmark Channel şi Netflix încheie colaborarea cu Lori Loughlin (54 de ani), după ce ea a fost arestată sub acuzaţia de fraudă prin corespondenţă în scandalul „Varsity Blues“, în care peste 40 de persoane sunt considerate vinovate că au dat mită pentru admiterea copiilor lor la universităţi de elită.

Hallmark Channel a anunţat că încheie colaborarea cu Lori Loughlin, care joacă în serialul „When Calls the Heart“, după ce ea a fost arestată sub acuzaţia de fraudă prin corespondenţă în scandalul „Varsity Blues“. 
 
„Nu mai lucrăm cu Lori Loughlin şi am oprit dezvoltarea tuturor producţiilor difuzate pe canalele Crown Media Network care o implică, inclusiv «Garage Sale Mysteries», coproducţie independentă“, se arată în anunţ. 
 
În plus, postul de televiziune a renunţat să difuzeze episodul programat pentru a fi difuzat în weekend, scrie news.ro. 
 
„Nu mai difuzăm episodul din 17 martie, dar nu anulăm show-ul“, a spus un reprezentant Crown Media, compania care deţine Hallmark, citat de Variety. 
 
„Show-ul este unul dintre cele mai bune programe ale noastre de duminică şi analizăm tot felul de opţiuni creative pentru a merge mai departe“, a adăugat acesta.  
 
Şi Netflix a anunţat, de asemenea, că sezonul cinci al serialului „Fuller House“, unde Lori Loughlin juca rolul lui Aunt Becky, va continua fără actriţă, scrie Daily Mail. 
 
Lori Loughlin has been dropped from Netflix's Fuller House after she was charged in this week's massive college bribery scandal
Lori Loughlin în „Fuller House“ FOTO Netflix
 
Fiicele actriţei au renunţat la studii, în urma scandalului
 
De asemenea, potrivit Daily Mail, cele două fiice ale actriţei, Olivia Jade (19 ani) şi Isabella Rose au luat decizia de a se retrage de la Universitatea din California de Sud (USC), în urma scandalului „Varsity Blues“. 
 
O sursă a declarat pentru TMZ că tinerelor le-a fost teamă că vor fi „hărţuite“ în cazul în care s-ar întoarce la cursuri, având în vedere acuzaţiile făcute la adresa părinţilor lor. Olivia şi Isabella „sunt profund afectate“ de scandal, adaugă sursa. 
 
The news broke just hours after it was revealed Loughlin's daughters Olivia Jade, 19, (left) and Isabella Rose, 20, (right) have decided to withdraw from the University of Southern California
Olivia Jade, Lori Loughlin şi Isabella Rose FOTO Matt Baron/Rex
 
Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să intre la USC (University of Southern California). Actriţa s-a predat autorităţilor miercuri şi a plătit o cauţiune de 1 milion de dolari. Ea se afla în Canada, marţi, la filmări, când au fost făcute arestările în acest caz.
 
 
Procurorii au pus sub acuzare 33 de părinţi, unii dintre aceştia fiind vinovaţi că au plătit milioane de dolari pentru admitere copiilor lor la universităţi de elită, precum Yale, Georgetown, Stanford, UCLA şi USC.
 
Schema îl are în centru pe William „Rick“ Singer, consultant din Newport Beach (California). El ar fi dezvoltat o reţea de consultanţi pentru facultăţi care să îi ajute clienţii să fie admişi la universităţi de top.
Singer a fost de acord să pledeze „vinovat“ în acest caz.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: