Loredana Groza a şocat cu sutienul invizibil în Maldive. Imagini incendiare din vacanţa artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
loredana

La 50 de ani, Loredana Groza nu se dezminte şi şochează cu apariţiile ei cât se poate de sexy şi de fierbinţi. Solista este în mare formă pe oriunde merge. Ultima postare a solistei pe contul de Instagram, din vacanţa exotică petrecută în Maldive, a făcut furori printe fanii vedetei.

Cântăreaţa se răsfaţă la un restaurant de fiţe din Maldive, unde poartă un sutien culoarea pielii, decorat cu steluţe care îi acoperă doar părţile esenţiale. Like-urile fanilor au curs cu duiumul, toată lumea recunoscând că solista, originară din Oneşti, arată perfect pentru vârsta ei.

loredana

De la începutul lui 2021, Loredana Groza o ţine tot într-o vacanţă. Nici bine nu s-a întors din Mexic, că Lori a plecat în Maldive! Loredana Groza şi buna ei prietenă, make-up artistul Ema Uta, au plecat împreună pe cea mai iubită insulă de vedetele de la noi, din Oceanul Indian. Cele două prietene la cataramă s-au hotărât spontan să plece în această nouă vacanţă exotică. Recent, Loredana Groza a fost plecată aproximativ o lună în Tulum, Mexic, acolo unde a petrecut neîntrerupt, zi şi noapte. Loredana Groza este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz. Cântăreaţa a fost însă în ultima vreme aprig criticată pentru faptul că ar fi apelat în exces la operaţiile estetice. Cu toate acestea, vedeta nu a recunoscut niciodată numărul operaţiilor estetice suferite, care i-au transformat corpul şi i-au modificat şi trăsăturile feţei.

loredana
loredana
loredana

Citeşte continuarea pe click.ro şi vezi ce alte vedete au ales destinaţii exotice pentru vacanţa de iarnă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite