Loredana Groza, reacţie după speculaţiile presei despre poza din ambulanţă: Trăim într-o ţară în care ştirile false sunt mai căutate decât cele reale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Groza: Sunt vaccinată de câteva luni bune şi intenţionez să fac şi a treia doză", Foto: Facebook
Loredana Groza: Sunt vaccinată de câteva luni bune şi intenţionez să fac şi a treia doză", Foto: Facebook

Loredana Groza a anunţat că se simte bine şi nu a avut Covid, contrar a ceea ce s-a scris în presă. Totul a pornit după ce cântăreaţa a postat duminică pe reţelele de socializare un selfie dintr-o ambulanţă alături de mesajul „Mă simt mai bine” şi le-a mulţumit celor care o susţin.

“Am avut o situaţie medicală care s-a rezolvat, sunt bine mersi acasă, dar nicio legătură cu Covid-ul, nicio legătură cu spitalul Matei Balş, unde s-a spus că aş fi internată”, a afirmat Loredana Groza într-o intervenţie telefonică la Antena 3, potrivit Ziare.com.

Artista spune de asemenea că ştirile desprea ea legate de COVID sunt false.

“Toate ştirile legate de Covid sunt false. N-a fost absolut nico răceală, nicio gripă, nicio legătură cu Covidul. Vineri începe o nouă ediţie a X-Factor, Next Star-ul continuă şi el, sâmbătă voi concerta la Iaşi şi îi asigur pe fanii mei că voi fi prezentă. Trăim într-o ţară în care ştirile false sunt mai căutate decât cele reale”, a afirmat Loredana la emisiunea prezentată de Mihai Gâdea. 

Acesta a întrebat-o de altfel şi dacă s-a vaccinat

“Sunt vaccinată de câteva luni bune şi intenţionez să fac şi a treia doză", a spus Loredana, spre mirarea prezentatorului. "Vreau să fiu în siguranţă. Mai bine să trăieşti în siguranţă decât într-un risc permanent. Ce se întâmplă în jurul nostru cu al patrulea val e halucinant. În plus de asta, trăim această avalanşă de ştiri false şi lumea trebuie în fiecare zi să aleagă ce e real şi ce nu”, a mai punctat Loredana Groza.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite