Loredana Groza nu a primit viză pentru America, unde trebuia să cânte la un festival. Cine a înlocuit-o

Loredana Groza nu a primit viză pentru America, unde trebuia să cânte la un festival. Cine a înlocuit-o

Loredana Groza

Cântăreţei Loredana Groza (48 de ani) şi orchestrei sale, Agurida, le-au fost refuzate vizele pentru America, unde trebuiau să cânte, în luna mai, la un festival. O artistă din România va fi pe scenă în locul ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile americane au refuzat să îi acorde viză Loredanei Groza. Lori şi orchestra Agurida erau cap de afiş al festivalului European Music Fest, programat să aibă loc între 2 şi 5 mai în Las Vegas. 
 
Deşi Loredana Groza plănuise şi un miniturneu cu ocazia reîntoarcerii după 10 ani în America, organizatorii festivalului au recunoscut că nu au reuşit să îi convingă pe cei de la US Citizenship and Immigration Services (USCIS), parte a Departamentului de Securitate Internă a Statelor Unite, de importanţa artistei şi, prin urmare, Loredana n-a primit viza de lucru, scrie Libertatea
 
Ea a fost înlocuită, pe ultima sută de metri, cu Andreea Bănică, artistă care s-a întors recent dintr-un turneu în Statele Unite şi Canada şi are viză de lucru valabilă. 
 
Până la publicarea acestui text, Loredana Groza nu a putut fi contactată de „Adevărul“ pentru un punct de vedere. 
 

Pe scena festivalului vor mai urca Alexandra Stan, Nicole Cherry, Celia şi trupa Autentic.
 
Loredana nu a fost singura vedetă căreia i-a fost refuzată viza. Actuala solistă a duo-ului La Bouche, Sophie Cairo, dar şi faimosul Francesco Napoli, care a cunoscut un megasucces internaţional în anii ‘80 cu hiturile „Americano“ şi „Marina“, au fost la rândul lor respinşi, informaţie confirmată de managerul lui Napoli pe Europa de Est. Prin urmare, nici aceştia nu vor participa la festivalul din Las Vegas, potrivit sursei citate.
 
Afişul iniţial al festivalului 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: