Loredana Groza şi Nick Casciaro, o nouă escapadă. Cum s-au filmat în aeroport, în drum spre Italia

Loredana Groza şi Nick Casciaro, o nouă escapadă. Cum s-au filmat în aeroport, în drum spre Italia

Loredana şi Nick Casciaro sunt de nedespărţit după ce artistul a câştigat marele premiu al emisiunii X Factor, fiind ajutat de cântăreaţă, cea care i-a fost şi antrenoare. Cei doi susţin concerte împreună şi petrec în cluburi, iar relaţia dintre ei pare să fie una mai profundă decât o simplă prietenie. De această dată, cei doi şi-au făcut bagajele şi au pornit împreună spre Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Loredana a distribuit, luni dimineaţă, pe Instagram un nou clip video în care apare alături de Nick Casciaro. Cei doi se aflau pe aeroport şi se pregăteau să se îmbarce într-un zbor cu destinaţia Italia, acolo unde probabil vor susţine o serie de concerte. 

Nick şi Loredana se afişează peste tot împreună, susţin concerte şi petrec, iar paginile lor de Instagram abundă de clipuri video şi fotografii în care se distrează pe cinste. Apropierea dintre ei a dat naştere speculaţiilor, iar unii fani sunt de părere că între Nick şi Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire. 

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările