Loredana Groza, cea mai mediatizată vedetă din presa scrisă

Loredana Groza, cea mai
mediatizată vedetă din presa scrisă

Loredana a fost în atenţia presei datorită show-ului „Vocea României“, dar şi pentru că a lansat un nou album FOTO Pro TV

Loredana Groza este vedeta cu cele mai multe apariţii în presa scrisă (58) în intervalul 15 decembrie 2012 -14 ianuarie 2013,  potrivit mediaTRUST.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista a apărut în articole ce au avut ca subiect  show-ul „Vocea României“, dar şi lansarea şi promovarea noului său album.

O apariţie constantă în media în ultimii ani, Bianca Drăguşanu nu se dezminte şi ocupă poziţia a doua în acest top, cu 55 apariţii în presă. Cele mai multe articole fac referire la despărţirea de Adrian Cristea, dar şi la noua sa relaţie cu Victor Slav.

Anda Adam ocupă locul trei în top, cu 49 de menţiuni. Despărţirea artistei de fostul iubit, Victor Slav, lansarea unui nou videoclip, declaraţiile acesteia privind noua idilă dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, i-au adus cântăreţei poziţia a treia în clasament.

Următoarele poziţii sunt ocupate, în ordine, de Oana Zăvoranu (48 de apariţii), Andreea Raicu (46) şi Andreea Marin, care ocupă locul 6 în clasament, cu 44 de menţionări în presa scrisă (divorţul acesteia a fost intens mediatizat). 
De departe cel mai mediatizat personaj masculin în perioada 15 decembrie 2012 – 14 ianuarie 2013 a fost gigi becali, cu 375 de menţiuni. Locul doi este ocupat de antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti,  Laurenţiu Reghecampf, care a înregistrat în perioada analizată 218 menţiuni. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, ocupă locul trei în topul masculin al celor mai mediatizate vedete masculine, cu 112 menţiuni, potrivit mediaTRUST.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: