Liviu Mihaiu revine cu emisiunea „Asta la revista mesei, nene!“, la Gold FM

Liviu Mihaiu revine cu emisiunea „Asta la revista mesei, nene!“, la Gold FM

Liviu Mihaiu se întoarce luni, 27 ianuarie, în FM, cu emisiunea „Asta la revista mesei, nene!“, difuzată însă la Gold FM FOTO Adevărul

„Asta la revista mesei, nene!“, emisiunea lui Liviu Mihaiu, realizator Radio Guerrilla, post ale cărui licenţe au fost retrase de CNA pe 19 septembrie 2013, va fi difuzată la Gold FM, dar şi pe site-ul Radio Guerrila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Mihaiu se întoarce luni, 27 ianuarie, în FM, cu emisiunea „Asta la revista mesei, nene!“, difuzată însă la Gold FM, după cum se înţelege din anunţul postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla.

„Emisiunea «Asta la revista mesei, nene!», cu Liviu Mihaiu, va fi transmisă On Air la Gold FM, pe 96,9 FM în Bucureşti - adică o putem asculta chiar şi în maşina! - de luni până joi, de la 13.00 la 14.00. De asemenea, emisiunea «Asta la revista mesei, nene!» cu Liviu Mihaiu va putea fi ascultată live On Line pe www.radioguerrilla.ro, www.facebook.com/radio.guerrilla, precum şi pe aplicaţiile Radio Guerrilla iOS, Android şi Windows Mobile“, se spune în anunţul postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla.

Mutarea are loc la doar o saptamana după ce matinalul Gold FM şi-a schimbat numele în „Dobrovolschi Show“, emisiune moderată de Mihai Dobrovolschi - realizator al matinalului de la Radio Guerrilla.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras toate licenţele Radio Guerrilla pe 19 septembrie 2013, din cauză că acestea nu mai erau operate de societatea care le deţinea oficial - Realitatea Media S.A. -, ci de o altă societatea - Expresiv S.A. Legea audiovizualului arătă că CNA poate să retragă licenţa audiovizuală, dacă se încalcă normele privind regimul proprietăţii.

Decizia CNA luată pe 19 septembrie a implicat toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit) pe care Realitatea Media SA le deţinea, scrie şi Mediafax. Ulterior, CNA a scos la concurs cele 23 de licenţe terestre ale Radio Guerrilla, însă, în data de 19 noiembrie, Consiliul a decis să amâne concursul pentru frecvenţele pe care a emis Radio Guerrilla până la soluţionarea situaţiei juridice a acestora.

Pe 18 decembrie, Realitatea Media a pierdut, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), procesul în care cerea anularea şi suspendarea Deciziei CNA prin care au fost retrase licenţele Radio Guerilla. Însă, hotărârea instanţei poate fi atacată cu recurs.

Pe de altă parte, postul de radio Gold FM a fost lansat pe 27 octombrie 2008, pe frecvenţa Radio Total. Gold FM emite programe doar în Bucureşti. Postul de radio Gold FM a funcţionat în ultimii ani în strânsă legătură cu trustul Realitatea Media, însă licenţa de satelit a Gold FM era oficial deţinută de societatea Expresiv S.A.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: