VIDEO Lindsay Lohan a folosit cocaină de peste zece ori: „Mi-a fost frică să nu fiu judecată. Am încercat alcoolul în combinaţie cu cocaină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lohan,
care a fost la dezintoxicare de şase ori, spune că, acum, este
„curată“
şi că ia doar vitamine şi un medicament pentru reflux gastric FOTO Reuters
Lohan, care a fost la dezintoxicare de şase ori, spune că, acum, este „curată“ şi că ia doar vitamine şi un medicament pentru reflux gastric FOTO Reuters

Lindsay Lohan a recunoscut că a minţit în legătură cu consumul de cocaină, în timpul unui interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, după trei luni petrecute la dezintoxicare. Anterior, actriţa declarase că a folosit drogul de trei sau patru ori, însă, în realitate, aceasta abuzase de cocaină de 10-15 ori, scrie „The Hollywood Reporter“.

„Mi-a fost frică să nu fiu judecată. Am încercat alcoolul în combinaţie cu cocaină, acest amestec fiind o poartă de acces către alte lucruri. A doua zi după ce consumam nu mă simţeam bine, dar mă drogam pentru că petreceam şi puteam să beau foarte mult“, a recunoscut actriţa.

De asemenea, Lohan a recunoscut că obişnuia să prizeze drogul, nu să-l injecteze. Mai mult, aceasta descrie momentul condamnării sale la închisoare (în 2010 pentru încălcarea probaţiunii n.r.) ca fiind „terifiant“, deşi, în subconştient, ştia că are nevoie de ajutor. „Cu tot haosul din jurul meu în care mă simţeam confortabil am ştiut, în interiorul meu, că vreau să merg la închisoare“, a mai spus ea.

Lohan, care a fost la dezintoxicare de şase ori, spune că, acum, este „curată“ şi că ia doar vitamine şi un medicament pentru reflux gastric. În schimb, ideea dependenţei de haos este încă vie în fiinţa actriţei. „A fost o alegere confortabilă pentru mine. Ceea ce era haotic pentru persoanele din exteriorul meu, pentru mine era ceva normal. Acum, va trebui să mă obişnuiesc cu normalitatea lucrurilor“, i s-a destăinuit prezentatoarei Oprah.

Între timp, părinţii actriţei au fost acuzaţi că şi-au exploatat fiica, însă ea a negat o astfel de poveste. Cu toate acestea, Lohan şi-ar fi dorit ca anumite probleme de familie, cum a fost conversaţia de la telefon cu tatăl său în care îşi acuza mama că foloseşte cocaină, să nu devină publice.

În prezent, Lohan apare în pelicula „The Canyons“, care nu a avut succes în box-office-urile americane şi a demonstrat că actriţa şi-a pierdut din farmecul de copil sălbatic pe care îl etala cândva. Ea a mai spus că se simte pregătită să devină un adult responsabil care poate să fie de încredere regizorilor şi producătorilor. „Mă simt pregătită să-mi recapăt acele lucruri care m-au făcut fericită toată viaţa, munca din greu şi concentrarea. Trebuie să-mi recapăt încrederea în oamenii care au îndoieli în ceea ce mă priveşte, apoi nimic nu o sa-mi mai stea în cale. Eu sunt propriul meu duşman, ştiu asta“, completează ea.

„Sunt diferită, mă simt altfel, nu mai vreau toate lucrurile din trecut“, a încheiat Lohan, spunând că acum călătoreşte cu fratele ei prin Europa pentru meditaţii de yoga.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite