Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă

Linda Perry, fosta solistă a grupului 4 Non Blondes, s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă

Linda Perry şi Sara Gilbert au devenit soţie şi soţie. Foto photoland/wenn

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Linda Perry, fosta solistă a grupului rock 4 Non Blondes, s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă, actriţa Sara Gilbert, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc duminică, la Los Angeles.

Ştiri pe aceeaşi temă

Linda Perry şi Sara Gilbert au o relaţie care a început în 2011 şi s-au logodit în aprilie 2013, potrivit contactmusic.com. Informaţia despre căsătoria celor două vedete a fost confirmată pentru revista People de purtătorul de cuvânt al actriţei Sara Gilbert. Printre invitaţii la ceremonie s-a aflat şi actriţa Juliette Lewis.

Sara Gilbert, în vârstă de 39 de ani, s-a remarcat în sitcomul "Roseanne" şi în serialul "The Big Bang Theory". Ea este, totodată, creatoare şi coprezentatoare a talk show-ului "The Talk". Sara Gilbert are doi copii - un fiu, Levi, în vârstă de nouă ani, şi o fiică, Sawyer, în vârstă de şase ani - cu fosta ei parteneră de viaţă, Alison Adler.

Linda Perry, în vârstă de 48 de ani, este fosta solistă a trupei rock 4 Non Blondes, celebră în anii 1990 graţie piesei "What's Up?" de pe albumul "Bigger, Better, Faster, More!" din 1993.

După ce a părăsit trupa 4 Non Blondes, Linda Perry a înfiinţat două case de discuri şi a compus şi produs cântece de succes pentru alte cântăreţe celebre. Printre acestea se află Pink, a cărei piesă ajunsă pe primul loc în topul american "Get the Party Started", a fost produsă de Linda Perry. Printre ceilalţi artişti cu care Linda a colaborat se află Christina Aguilera (care a avut un nr. 1 cu hitul "Beautiful" compus de Linda Perry), Gwen Stefani ("What You Waiting For?") şi Grace Slick ("Knock Me Out"). Linda Perry a compus, totodată, numeroase piese pe albumele lansate de Courtney Love şi Kelly Osbourne.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: