Legendara actriţă Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani: „Mă simt mai sexy acum decât în tinereţe“ FOTO

Legendara actriţă Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani: „Mă simt mai sexy acum decât în tinereţe“ FOTO

Jane Seymour a devenit un sex-simbol după ce a fost Bond Girl FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa britanică Jane Seymour a devenit, la 67 de ani, cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru revista Playboy, dovedind o dată în plus că senzualitatea nu are nicio legătură cu vârsta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostă „Bond Girl“ şi star al serialului „Dr. Queen“, Jane Seymour apare în ipostaze sexy în paginile Playboy, după ce a mai pozat pentru revista pentru bărbaţi în anii 1973 şi 1987. 
 
Într-un interviu, legendara actriţă mărturiseşte că se simte mai bine ca niciodată şi că nu are absolut niciun regret privind bătrâneţea. 
 
„Mă simt mult mai sexy acum decât când eram tânără. Există o enormă libertate când mă gândesc că am trăit atât de mult. Aşa cum obişnuia să spună tatăl meu, mă simt bine în pielea mea. Încă mai sunt curtată de bărbaţi, ceea ce este flatant. Vreau să spun că, în general, de la această vârstă deja devii invizibilă. Dar eu nu încerc să dovedesc ceva cuiva“, a declarat Jane Seymour. 

FOTO Playboy 

Pictorialul a fost foarte apreciat, actriţa fiind aplaudată pentru curajul de a poza astfel, iar ea le-a răspuns fanilor: „Sunt copleşită de reacţiile pozitive. Vă rog să vă amintiţi întotdeauna că adevărata frumuseţe vine din interior, aşa că trebuie să vă deschideţi sufletul şi să-i permiteţi să strălucească.“
 
 
De asemenea, în interviul pentru Playboy, Seymour a mărturisit că, la fel ca alte femei de la Hollywood, a fost hărţuită sexual la începutul carierei. Fără a dezvălui numele, actriţa a povestit că un influent producător de film i-a făcut foarte clar faptul că va primi un rol în schimbul favorurilor sexuale, înţelegere pe care a refuzat-o. 
 
„Mi-a chemat un taxi şi înainte de a mă lăsa să plec, mi-a zis: «Dacă află cineva, dacă vei spune cuiva ce –s-a întâmplat, îţi garantez că nu vei mai lucra niciodată nicăieri pe această planetă». Avea acea putere. M-am urcat în maşină şi am început să plâng, eram îngrozită“, şi-a amintit actriţa. 
 
 
Jane, care în prezent apare în „Let’s Get Physical“, a devenit un star internaţional după ce a apărut în filmul „James Bond: Live And Let Die“ din 1973. În 1982, a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune „La est de Eden“, iar, în 1988, este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din „Onassis: The Richest man in the World“. În acelaşi an, a fost nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din „War and Remembrance“. De asemenea, Jane Seymour a mai primit un Glob de Aur pentru rolul doctoriţei din celebrul serial „Dr. Quinn“. Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii.   
 
citeste totul despre: