Laurenţiu Reghecampf a aflat sexul bebeluşului. Ce spune Anamaria Prodan despre divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina îl face tată pentru a treia oară pe Laurenţiu Reghecampf
Corina îl face tată pentru a treia oară pe Laurenţiu Reghecampf

Cel mai aprig scandal din showbiz e departe de a se încheia. În plin scandal al divorţului de Anamaria Prodan, antrenorul a aflat că iubita Corina îi va naşte în mai un băieţel la o maternitate privată din oraşul în care locuiesc. La rândul ei, Anamaria Prodan a făcut declaraţii exclusive pentru Click! despre divorţ, în perioada în care a fost plecată în Dubai.

Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte să devină pentru a treia oară tată, culmea, tot de băiat, aşa cum de altfel şi-a dorit, scrie Cancan. Iubita mai tânără cu 17 ani va aduce pe lume primul lor moştenitor în luna mai, adică peste şase luni.

Corina Caciuc (29 de ani) a fost la primele ecografii, iar medicii i-au spus că în proportie de 80%  bebeluşul din burtică este de sex masculin şi se va concretiza suta la sută în doar câteva săptămâni, conform unor apropiaţi ai cuplului. În prezent, Reghe şi iubita lui sunt stabiliţi la Craiova, acolo unde aceasta va naşte, la o clinică privată din Bănie. Despre actuala iubită-amantă se ştie că este născută în Deva şi l-a cunoscut pe Reghecampf peste hotare. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, unde şi-ar fi şi început relaţia, apoi s-au distrat în vacanţă în tot acolo.

Află reacţia Anamariei Prodan pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite