Laura Bretan uimeşte din nou America: românca în vârstă de 14 ani a cântat imnul SUA la un meci de baschet din NBA VIDEO

Laura Bretan uimeşte din nou America: românca în vârstă de 14 ani a cântat imnul SUA la un meci de baschet din NBA VIDEO

Laura Bretan a cântat imnul SUA la un meci al echipei de bachet Chicago Bulls FOTO Facebook

Laura Bretan (14 ani), câştigătoarea „Românii au Talent“ de anul acesta şi finalistă la „America’s Got Talent“, a reuşit din nou să-i impresioneze pe americani cu talentul ei, după ce a cântat imnul Statelor Unite la un meci de baschet din NBA.

Laura Bretan a fost aplaudată frenetic şi aclamată de o sală plină de oameni, care au luat parte, sâmbătă seară, la meciul de baschet dintre Chicago Bulls şi Miami Heat la United Center din Chicago, unde românca a fost invitată să cânte imnul Statelor Unite ale Americii. 
 
Pe pagina ei de Facebook, Laura Bretan a postat un filmuleţ din timpul interpretării sale, dar şi o fotografie în care apare alături de fostul jucător canadian Bill Wennington, care a câştigat trei campionate NBA alături de Chicago Bulls.

Reacţiile fanilor de pe Facebook au fost pe măsura interpretării ei. Laura a fost felicitată şi lăudată pentru talentul de care dă dovadă cu fiecare ocazie.

„Toată naţiunea ascultă cu respect un imn şi o voce sublimă (de înger) . Dumnezeu să binecuvânteze America, România şi pe scumpa noastră Laura“, a scris un român.

„Nu am mai auzit niciodată ceva asemănător, Laura. Umplii întregul stadion cu puterea ta. Cred că ai făcut o alegere bună să nu împodobeşti sau să improvizezi. Vocea ta este mai mult decât suficientă“, a fost comentariul unui fan american.

 
 
Nu este, însă, pentru prima oară când Laura cântă pentru Chicago Bulls, una dintre cele mai mari echipe de baschet din SUA. În urmă cu un an, românca a interpretat aria „O Mio Bambino Caro“ de Puccini, aceeaşi cu care i-a impresionat şi pe români, în semifinala concursului „Chicago Bulls Kids Talent“, un eveniment organizat de echipa legendarului Michael Jordan.
 
 

Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au Talent“ şi finalista „America's Got Talent“

Laura Bretan a fost desemnată câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii „Românii au talent“, intrând în posesia unui premiu în valoare de 120.000 de euro. La scurt timp după victorie, copila a acordat un interviu ziarului „Adevărul“ în care a dezvăluit că succesul de care se bucură nu a schimbat-o, a dat detalii despre experienţa de la „America’s Got Talent“, dar şi ce planuri are. 

După victoria din România, Laura Bretan a mers mai departe, cucerind juriul „America's Got Talent“ şi telespectatorii străini cu vocea incredibilă. Cântăreaţa Mel B, cea care a trimis-o pe Laura Bretan de la audiţii direct în galele live, a mărturisit că a simţit emoţiile din glasul Laurei, însă a subliniat că a reuşit să atingă fiecare notă cu acurateţe. „Ce moment! Doamne!“, a exclamat artista, în timp ce Howie Mandel a spus: „Eşti genială, eşti perfectă, a fost o interpretare de un million de dolari“.

Laura a reusit să ajungă în finala „America’s Got Talent“, însă nu a câştigat marele premiul de un milion de dolari, fiind devansată de Grace Vanderwaal, o fetiţă de 12 ani, cântăreaţă şi compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, care cântă la ukulele şi îşi compune singură melodiile.

În prezent, Laura Bretan locuieşte şi studiază în Chicago, unde tatăl ei lucrează în domeniul construcţiilor, iar mama are grijă de copii. Laura povesteşte că i-a plăcut să cânte de mică, talentul moştenindu-l de la mama ei. De câţiva ani ia lecţii de bell canto la Chicago Symphony Orchestra, fiind îndrumată de o artistă lirică din România. Laurei îi face plăcere să cânte mai multe genuri de muzică, de la operă până la pop, trecând de la clasica „La Bohème“ la cântece din repertoriul unor artişti precum Celine Dion şi Josh Groban. Întreaga poveste a Laurei o puteţi citi aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările