Lady Gaga versus Patrizia Reggiani: Totul despre conflictul artistei cu criminala din familia Gucci şi culisele filmului "House of Gucci"

Lady Gaga versus Patrizia Reggiani: Totul despre conflictul artistei cu criminala din familia Gucci şi culisele filmului

Lady Gaga e schimbată total în filmul House of Gucci (Foto: Profimedia)

Mult aşteptatul film "House of Gucci" a ajuns şi pe marile noastre ecrane - dar înainte de vizionare, e momentul să afli detaliile incendiare din culisele filmului

Ştiri pe aceeaşi temă

Pelicula a născut controverse atât pentru că e vorba despre o poveste reală, cât şi pentru că cei vizaţi în realitate au avut nişte reacţii total dezaprobatoare la adresa producţiei. Lady Gaga, Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jeremy Irons, Salma Hayek, Mădălina Ghenea fac parte din distribuţia acestui film. Iar subiectul este unul cât se poate de spinos pentru casa Gucci. Brandul de fashion fondat de Guccio Gucci în 1921 la Florenţa a rămas pentru totdeauna legat de cea mai întunecată poveste din lumea modei. Fondatorul său s-a stins din viaţă în 1953. Mai bine de 40 de ani mai târziu, nepotul lui, Maurizio, a căzut victimă unui complot care a zguduit brandul din temelii. În 1995, asasinarea lui Maurizio Gucci a stârnit un scandal uriaş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările