Lady Gaga, sirena prinsă în „plasă“, la Tokyo

Lady Gaga, sirena prinsă în „plasă“, la Tokyo

Lady Gaga a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance“ şi „Poker Face“, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor, în special vestimentare FOTO Reuters

Lady Gaga a apărut recent pe aeroportul din Tokyo îmbrăcată într-o salopetă transparentă, cu ornamente de scoici care îi acopereau părţile intime. Artista, cunoscută pentru apariţiile vestimentare extravagante, a mers în Japonia pentru a-li promova ultimul album lansat, „Artpop“.

Apariţia unei vedete pe un aeroport dintr-o ţară străină duce, inevitabil, la transformarea instituţiei într-un adevărat catwalk. Acest lucru devine cu atât mai valabil atunci când numele vedetei este Lady Gaga. Artista şi-a făcut recent apariţia pe Aeroportul Internaţional Narito, din Tokyo, îmbrăcată într-o salopetă transparentă, cu ornamente de scoici care îi acopereau părţile intime, în încercarea de a aduce cât mai aproape de imaginea unei sirene. Pentru a completa ţinuta extravagantă, cântăreaţa a încălţat o pereche de pantofi cu platformă, ochelari de soare cu ramă rotundă şi şi-a prins părul în forma unei cozi de cal, scrie „The Hollywood Reporter“.

Artista a călătorit în capitala Japoniei pentru a-şi promova cel mai recent album, denumit „Artpop“. Fără a uita de „monstruleţii“ săi devotaţi de pe reţelele sociale, Lady Gaga a postat pe Instagram o poză cu ţinuta sa, cu mesajul următor: „Afrodita a primit o lovitură de dragoste şi a mers la o discotecă în viitor“.

Lady Gaga, la sosirea pe aeroportul din Tokyo FOTO Reuters

La începutul acestei veri, Rihanna, celebră la rândul ei pentru ţinutele provocatoare, a avut o apariţie la fel de surprinzătoare în public, la o gală new-yorkeză unde a fost recompensată cu premiul Fashion Icon Award 2014. Cântăreaţa din Barbados a purtat o rochie extrem de transparentă, din plasă argintie, prin care lăsa să i se vadă corpul. Artista nu a purtat sutien, ci doar o pereche de slipi tanga de culoarea pielii. Pe cap a avut o bandană la fel de strălucitoare ca rochia, iar în picioare o pereche de sandale aurii.

Lady Gaga FOTO Reuters

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance“ şi „Poker Face“, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor, în special vestimentare. Printre altele, a fost recompensată cu cinci Grammy Awards şi 13 MTV Video Music Awards. Anul acesta, ea s-a situat pe locul al 67-lea în topul Forbes al celor mai puternice femei din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările