Lady GaGa nu vrea familie şi copii în viitorul apropiat

Lady GaGa nu vrea familie şi copii în viitorul apropiat

Lady GaGa

Lady GaGa a declarat în emisiunea „The Jonathan Ross Show" de la o televiziune britanică că se gândeşte să-şi întemeieze o familie şi să aibă mai mulţi copii, dar nu foarte curând.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Agerpres, excentrica artistă a precizat că se va retrage la casa ei numai după ce va scoate încă 10 albume. „Am o fire maternă, dar încă nu simt impulsul de a rămâne însărcinată. Într-o zi voi avea copii, dar nu acum. Pur şi simplu simt că nu sunt încă pregătită şi vreau să mai scot cel puţin încă 10 albume până când voi avea primul copil", a spus vedeta.

Întrebată dacă există vreo persoană specială în viaţa ei, cu care să-şi întemeieze în viitor o familie, Lady GaGa a răspuns evaziv: „Ştii, nu vreau să vorbesc despre viaţa mea amoroasă, dar sunt foarte fericită". În urma răspunsului, interpretările şi speculaţiile nu au întârziat să apară. În cazul în care senzaţia pop nu a făcut vreo nouă cucerire, „suspectul de serviciu" ar fi Luc Carl, bărbatul cu care ea a avut o relaţie marcată de despărţiri şi împăcări frecvente.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările