Lady Gaga, noi mărturisiri şi imagini sfâşietoare ce prezintă modul în care boala o afectează fizic şi psihic: „Nu mai pot avea o viaţă normală“ VIDEO

Lady Gaga, noi mărturisiri şi imagini sfâşietoare ce prezintă modul în care boala o afectează fizic şi psihic: „Nu mai pot avea o viaţă normală“ VIDEO

Lady Gaga a explicat şi de ce alege costumaţii bizare FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani, a fost nevoită să-şi amâne concertele programate în Europa deoarece trebuie să urmeze tratament împotriva fibromialgiei, o boală incurabilă care îi provoacă „suferinţe fizice grave“ şi îi afectează sănătatea psihică. Despre lupta cu boala, artista a vorbit şi în documentarul „Five Foot Two“, în care sunt prezentate şi imagini sfâşietoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta pop americană Lady Gaga a fost nevoită să-şi anuleze cele 18 concerte programate în Europa, din cadrul turneului mondial „Joanne“, din cauza suferinţelor fizice grave provocate de fibromialgie, o afecţiune cu care a fost diagnosticată în urmă cu cinci ani.

Lady Gaga, care trebuia să susţină concerte în Spania şi în Elveţia începând din această săptămână şi, apoi, de două ori la Paris, pe 6 şi 7 octombrie, a decis să rămână sub supravegherea medicilor, la sfaturile acestora, aşa cum se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii artistei.

„Intenţionează să îşi petreacă următoarele şapte săptămâni colaborând cu medicii ei într-o manieră proactivă, pentru a se vindeca de aceste traumatisme din trecut, care îi afectează încă viaţa cotidiană şi îi provoacă dureri fizice severe în tot corpul. Vrea să ofere fanilor cea mai bună versiune a spectacolului pe care l-a conceput pentru ei atunci când turneul va fi reluat“, se precizează în comunicat.

Imagine din trailer-ul documentarului „Five Foot Two“, în care Lady Gaga suferă de dureri fizice severe şi primeşte îngrijire medicală FOTO Netflix

Într-o postare pe Facebook, Lady Gaga le cere scuze fanilor şi mărturiseşte că regretă enorm această situaţie, dar durerile severe o împiedică să urce pe scenă.

„Am fost întotdeauna sinceră cu privire la probelemele mele fizice şi psihice. Mă lupt cu ele de câţiva ani buni. Este complicat şi dificil de explicat, dar încercăm să găsim soluţii. În momentul în care voi deveni mai puternică şi mă voi simţi pregătitiă, vă voi povesti în detaliu prin ceea ce trec. Plănuiesc nu numai să contribui la conştientizarea acestei boli, dar şi să extind cercetările pentru alte persoane care suferă ca şi mine, ca să pot ajuta cu adevărat. Folosesc acest cuvânt «suferinţă» nu pentru a mă compătimi cineva sau pentru a primi atenţie, şi mărturisesc că am fost dezamăgită să văd că persoane din mediul online sugerează că sunt prea dramatică şi că inventez acest lucru sau că fac pe victima pentru a scăpa de acest turneu. Dacă m-aţi cunoaşte, v-aţi da seama că spun adevărul. Sunt o luptătoare. Folosesc cuvântul suferinţă nu numai pentru că traumele şi durerile cronice mi-au schimbat viaţa, dar şi pentru că mă împiedică să trăiesc o viaţă normală. Mă ţin departe şi de ceea ce iubesc cel mai mult pe această lume: să cânt pentru fanii mei. Aştept cu nerăbdare să plec din nou în turneu, însă, în acest moment trebuie să rămân sub supravegherea doctorilor mei pentru a deveni mai puternică, să pot concerta pentru voi toţi pentru următorii 60 de ani sau chiar mai mult...Vă iubesc foarte mult“, a scris vedeta pop pe Facebook.

De asemenea, în documentarul Netflix despre viaţa şi cariera ei, „Five Foot Twoo“, Lady Gaga face mărturisiri despre fibromialgie, boala care îi provoacă dureri fizice severe, îngreunându-i atât viaţa profesională, cât şi modul de viaţă.

În cel de-al doilea trailer al documentarului, Gaga sugerează că fibromialgia are, de asemenea, un efect profund asupra stării sale psihice.

Trailer-ul pentru „Five Foot Two“ începe cu mărturisirile artistei despre adevăratul motiv pentru care a apărut adesea în costumaţii bizare. Lady Gaga declară că acele lucruri ciudate pe care le poartă sunt cele care o ajută să-şi menţină controlul.

„Adevărul este că, atunci când producătorii voiau să apar în ţinute sexy, întotdeauna îmi puneam un obiect vestimentar absurd, pentru că asta mă făcea să cred că încă deţineam controlul“, dezvăluie Gaga.

De asemenea, în trailer-ul documentarului, vedeta pop mărturiseşte că familia se află pe cel mai important loc în viaţa sa. O putem vedea pe artistă în momentul în care îşi face un tatuaj pe antebraţ cu numele mătuşii ei decedate, Joanne, cea care i-a fost inspiraţie pentru ultimul album, după care şi-a numit şi turneul mondial.

„Pot să iau întotdeauna trecutul cu mine, dar nu mă pot întoarce niciodată înapoi. Trebuie să te laşi pe tine însuţi în urmă“, declară artista.

Artista vorbeşte, în cadrul unui interviu pentru un post radio, despre stările de paranoia, frică, anxietate şi dureri fizice.

„De la mulţimea de persoane cu care intru în contact şi cu care vorbesc toată ziua, ajung la o linişte totală seara. Toţi aceşti oameni pleacă, iar eu rămân singură“, mărturiseşte plângând Gaga, referindu-se la faptul că fibromialgia îi afectează şi starea psihică, confruntându-se cu depresie, stări de anxietate şi frică.

„Mă confrunt cu aceste dureri de cinci ani. Însă, în momentul în care simt adrenalina provocată de muzica şi fanii mei, prind puteri şi urc pe scenă“, adaugă Gaga.

citeste totul despre: