Lady Gaga, dezvăluiri intime în noul ei documentar. De la rivalitatea cu Madonna la viaţa amoroasă şi problemele de sănătate: „Sufăr de dureri cronice“

Lady Gaga, dezvăluiri intime în noul ei documentar. De la rivalitatea cu Madonna la viaţa amoroasă şi problemele de sănătate: „Sufăr de dureri cronice“

Lady Gaga, alături de fostul iubit, Taylor Kinney FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Lady Gaga a lansat un documentar în care dezvăluie detalii importante din viaţa personală, precum despărţirea de fostul iubit, cântăreţul Taylor Kinney, dar şi despre problemele de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Gaga: Five Foot Two“, documentarul despre cunoscuta artistă Lady Gaga (31 de ani), a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto şi va putea fi vizionat şi pe Netflix, începând cu data de 22 septembrie. 
 
Documentarul a fost regizat de Chris Moukarbel şi dezvăluie momente importante din viaţa artistei, incluzând premiile Grammy, viaţa de scenă şi momente din culise, dar şi detalii despre viaţa personală, precum problemele de sănătate şi despărţirea de fostul iubit. 
 
Cele mai importante cinci momente din documentarul Gaga:Five Foot Two
 

Rivalitatea cu Madonna

Nu este un secret că Madonna nu este cel mai mare fan al artistei Lady Gaga. În anul 2011, Madonna (59 de ani) a declarat într-un interviu că Gaga că i-a copiat „în mod ostentativ“ piesa „Express Yourself“ când a lansat hit-ul „Born This Way“, dar mai tânăra artistă pop a catalogat acuzaţiile drept ridicole. 
 
În documentar, Lady Gaga afirmă că nu are o problemă cu afirmaţia „Reginei muzicii pop“, ci cu faptul că nu i-a spus niciodată în faţă, ci doar prin intermediul unor declaraţii pentru mass-media. „Nu m-a privit niciodată în ochi să-mi spună că i-am copiat piesele, eu am aflat de părerea ei din mass-media, iar asta mi se pare mult mai deranjant.“
 
Pe de altă parte, Lady Gaga a precizat că o admiră sincer pe Madonna şi şi-ar dori să pună capăt rivalităţii într-un mod inedit: „Întotdeauna am admirat-o şi voi continua să o admir, indiferent de părerea pe care ea o are despre mine. Vreau doar ca Madonna să mă lipească de un zid, să mă sărute şi apoi să-mi spună că nu sunt bună de nimic.“
 

Durerile cronice

În anul 2013, Gaga a fost nevoită să-şi anuleze toate întâlnirile oficiale pentru turneul „Born this Way Ball“ pentru a se opera la şold. Deşi a mai discutat în presă despre intervenţia chirurgicală prin care a trecut, în documentar este dezvăluit faptul că a fost diagnosticată cu fibromialgie, o boală care se manifestă prin dureri musculare răspândite în mai multe regiuni ale corpului şi o rigiditate în mişcări, precum o multitudine de alte simptome: oboseala, disfuncţie cognitivă, tulburări de somn, anxietate, depresie.
 
Artista încă suferă de dureri musculare puternice, iar documentarul relevă scene în care artista urlă efectiv de durere, în momentul în care survin aceste dureri. Într-un moment vulnerabil, artistă îşi îndreaptă privirea către cameră şi spune: „Arăt ridicol? Nu ştiu cum voi putea suporta durerile unei eventuale naşteri. Sunt extrem de ruşinată în acest moment.“
 
Scenă din documentarul Gaga:Five foot Two FOTO Netflix
   
Astfel, prin scenele din documentar în care sunt prezentate momentele de suferinţă cauzate de această boală, Gaga vrea să ajute la conştientizarea acestei boli, destul de greu de diagnosticat, conform medicilor. 

 

Despărţirea de Taylor Kinney

Încă din prima scenă a documentarului ne putem da seama că relaţia ei de cinci ani cu actorul Taylor Kinney era una tensionată. „Eu şi Taylor ne certăm tot timpul, iar asta e de rău“, mărturiseşte artista în timp ce gătea în bucătăria sa“. Artista a scris în acea perioadă piesa „Million Reasons“ care-l vizează pe logodnicul ei şi, după despărţire, artista a mărturisit că întotdeauna i s-a întâmplat ca atunci când profesional îi mergea foarte bine, relaţiile amoroase să aibă de suferit. Ea şi Taylor Kinney au rupt logodna după ce starul pop a lansat piesa „A star is Born“. Totuşi, cei doi se pare că au rămas în relaţii bune, actorul dăruindu-I flori după ce a cântat pe scena de la Super Bowl. 
 
Taylor Kinney şi Lady Gaga s-au despărţit după cinci ani şi la scurt timp după ce anunţaseră că s-au logodit FOTO Guliver/Getty Images

Momentele de nuditate

Lady Gaga nu s-a sfiit să-şi arate trupul. De-a lungul timpului, artista a purtat ţinute care-i dezvăluiau părţi ale trupului şi a pozat în ţinute sumare. Într-o scenă din documentar, Gaga apare topless la piscină în timp ce poartă o discuţie cu echipa ei de creaţie în legătură cu ţinutele pe care ar trebui să le poarte în turneul „Joanne“. 
 

Etica muncii sale

În ciuda succesului mondial de care se bucură starul pop, Gaga nu a avut  o atitudine de divă, chiar dacă pare că îşi pierde cumpătul în anumite situaţii. 
 
Pe platourile de filmare ale serialului „American Horror Story“, Gaga îşi spune replicile cu un accent ciudat, iar regizorul cere de mai multe ori refilmarea scenelor. În acel moment, Gaga îi spune regizorului că are o mulţime de alte lucruri de făcut şi îl roagă să-i spună clar unde este problema în legătură cu prestaţia ei, pentru ca lucrurile să se mişte mai repede.
 
Câteva luni mai târziu, în timpul repetiţiilor pentru Super Bowl, cântăreaţa se supără când află că jacheta pe care trebuia s-o poarte în timpul concetului i-a fost schimbată fără acordul ei. Artista explică faptul că o deranjează chiar şi cea mai mică schimbare, pentru că asta i-ar putea afecta prestaţia, pentru că este extrem de meticuloasă când vine vorba de propria rutină. 
   

citeste totul despre: