Lady Gaga, cântăreaţa care face toţi banii

Lady Gaga, cântăreaţa care face toţi banii

Lady Gaga, cântăreaţa cu cele mai mari încasări în 2011

Lady Gaga ocupă prima poziţie în topul artistelor cu cele mai mari venituri obţinute în 2011, cântăreaţa americană încasând în acest an circa 90 de milioane de dolari, potrivit Forbes.com. Ea a obţinut cei mai mulţi bani din turneul „Monster Ball", dar şi din diverse contracte de publicitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rihanna, 29 de milioane de dolari

Cântăreaţa Taylor Swift ocupă poziţia a doua, cu venituri de 45 de milioane de dolari, graţie vânzărilor albumului ei „Speak Now", dar şi liniei de parfumuri pe care tânăra artistă americană a lansat-o la începutul acestui an. Pe poziţia a treia se află Katy Perry, cu venituri de 44 de milioane de dolari. Cu încasări de 35 de milioane de dolari, Beyoncé se situează pe locul al patrulea în acest top.  Rihanna s-a clasat pe poziţia a cincea, cu venituri de 29 de milioane de dolari, obţinute în principal din vânzările albumului „Loud" şi din contractele de publicitate semnate cu compania de produse cosmetice CoverGirl.

Pe locurile următoare s-au clasat Pink (locul 6, 22 de milioane dolari), Carrie Underwood (locul 7 - 20 de milioane de dolari), Celine Dion (locul 8 - 19 milioane de dolari), Britney Spears şi Alicia Keys (locurile 9 şi 10, cu câte 10 milioane de dolari fiecare).  Editorii site-ului Forbes.com au alcătuit acest top pe baza declaraţiilor de venituri, a datelor privind vânzările de discuri, a încasărilor din concerte şi turnee şi a interviurilor acordate de avocaţi, manageri, organizatori de concerte şi chiar de artişti.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările