Lady Gaga o atacă pe soţia lui Trump: „Eşti ipocrită. Ar fi un dezastru să alegem pe cineva care este un impostor politic“

Lady Gaga o atacă pe soţia lui Trump: „Eşti ipocrită. Ar fi un dezastru să alegem pe cineva care este un impostor politic“

Lady Gaga a încercat să îi determine pe internauţi să voteze pentru Hillary Clinton FOTO Hepta

Cântăreaţa Lady Gaga (30 de ani) a spus despre soţia lui Donald Trump că este ipocrită, în încercarea de a convinge cât mai mulţi oameni să voteze pentru Hillary Clinton.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ipocrizia soţiei lui Donald Trump 

Lady Gaga a numit-o pe Melania Trump „ipocrită“ pentru că îl susţine pe soţul ei, Donald Trump, în timp ce s-a angajat să lupte împotriva agresiunii cibernetice ca Primă Doamnă. „Să spui că eşti contra agresiunii cibernetice este o ipocrizie. Soţul tău este unul dintre cei mai notorii agresori pe care i-am văzut vreodată“, a scris ea într-un mesaj pe reţelele sociale. Cântăreaţa le-a spus susţinătorilor lui Trump să o sprijine pe Hillary Clinton, referindu-se la Trump ca fiind „un om periculos“. Lady Gaga a încercat să îi îndemne pe oameni să-şi exercite dreptul la vot şi prin ţinuta sa, purtând o pălărie pe care scria „Votează“, scrie „Daily Mail“.

Mai mult, Lady Gaga şi-a mobilizat gaşca de „monstruleţi“, adică fanii ei, îndemându-i să voteze pentru Clinton. „Monştrii din Minesota! Mobilizarea! Candidatul nostru republican este o stea de cinema care vrea să transforme ţara în propria afacere. Votaţi pentru onestitate“, a mai scris ea. „Donald Trump ne-ai divizat printr-un limbaj plin de ură şi frică. Iubesc lumea din această ţară şi de aceea votez ca Hillary Clinton să ne unească“, a zis ea. 

Lady Gaga şi ţinuta ei FOTO „Daily Mail“ 

Lady Gaga şi-a mai lansat din nou săgeţile şi către Melania Trump, cea care a spus că obiectivul ei ca Primă Doamnă este să facă din reţelele sociale un mediu mai sigur pentru tineri. „Tehnologia ne-a schimbat universul. Dar, ca orice alt lucru care este puternic, are şi o parte rea. Copiii şi adolescenţii pot fi fragili. Se simt răniţi atunci când cineva se distrează pe seama lor. Asta face ca viaţa lor să fie grea şi îi determină să se ascundă şi să se retragă din lume. Nu este OK ca un copil de 12 ani să fie batjocorit, terorizat şi atacat. Este groaznic când asta se întâmplă pe terenul de joacă. Şi este absolut inacceptabil atunci când cineva fără chip şi nume face asta pe internet“, a zis Melania Trump în Pennsylvania.

„Ar fi un dezastru să alegem pe cineva care este, în esenţă, un impostor politic“ 

Trump, care este cunoscut pentru acuzaţiile pe care le lansează la adresa adversarilor lui prin intermediul platformelor sociale, a ajuns să fie criticat în campania sa pentru paşii greşiţi pe care i-a făcut, cum ar fi să critice un reporter cu handicap sau să lanseze atacuri cu privire la înfăţişarea cuiva.

În acest context, Lady Gaga a spus într-un talk-show că Donal Trump este „un actor şi asta este piesa lui“. „Stăm alături de Hillary nu doar pentru că este mai bună pentru funcţia de preşedinte, dar şi pentru că ar fi un dezastru să alegem pe cineva care este, în esenţă, un impostor politic“, a declarat vedeta. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările