Lady Di acceptase rolul principal în „The Bodyguard 2“: de ce scenă îi era teamă. Dezvăluirile lui Kevin Costner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Di a murit pe 31 august 1997 FOTO Mediafax
Lady Di a murit pe 31 august 1997 FOTO Mediafax

Actorul şi regizorul Kevin Costner (64 de ani) a dezvăluit că Prinţesa Diana ar fi trebuit să joace rolul principal în al doilea film „The Bodyguard“, însă avea şi o reţinere.

Kevin Costner a povestit într-un interviu pentru PeopleTV că regretata Lady Di ar fi acceptat să o înlocuiască pe Whitney Houston în continuarea filmului „The Bodyguard“, lansat în 1992. 

„Producătorilor le-a plăcut foarte mult ideea de a face Bodyguard 2 cu Prinţesa Diana într-un rol similar cu cel jucat de Whitney. Timp de un an nu au ştiut foarte mulţi oameni despre acest plan“, a declarat Costner, care i-a mulţumit Ducesei de York, Sarah Ferguson, pentru că l-a pus în legătură cu fosta soţie a Prinţului Charles.  

Starul a precizat şi că Prinţesa Diana a acceptat rolul, însă a avut şi o temere privind eventualele scene intime. „Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguţă când m-a sunat să-mi pună întrebarea: «Vom avea o scenă în care ne sărutăm?»“, a povestit Costner. 

Kevin Costner FOTO Guliver/Getty Images

Imagine indisponibilă

Actorul a explicat că Prinţesa Diana era îngrijorată de percepţia publicului privind astfel de scene având în vedere că viaţa ei era în continuare controlată şi analizată deşi divorţase de Prinţul de Wales. 

„Am liniştit-o, i-am spus că probabil va exista şi aşa ceva, dar vom face astfel încât să fie bine“, a mai adăugat Costner. 

Din păcate, Diana a murit în tragicul accident de pe 31 august 1997 şi nu a mai apucat nici măcar să citească scenariul filmului. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite