La 4 ani, fiica Angelinei Jolie este plătită cu 3.000 de dolari

La
4 ani, fiica Angelinei Jolie este plătită cu 3.000 de dolari

Vivienne a început să muncească de la 4 ani. FOTO Splash News/ Guliver

Vivienne, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, a primit un rol în thrillerul fantastic „Maleficent“, în care mama sa este protagonistă. Micuţa primeşte o sumă-record pentru interpretare: 3.000 de dolari pe săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit „TMZ“, pentru rolul prinţesei Aurora, micuţa în vârstă de 4 ani primeşte 60 de dolari pe zi şi 3.000 de dolari pe săptămână. Pelicula ce va rula anul viitor este regizată de Robert Stromberg, cunoscut pentru efectele vizuale din „Piraţii din Caraibe: La Capătul lumii“ şi „Va curge sânge“.

Vivienne nu este singurul copil faimos al familiei Brangelinei. În octombrie 2012, Pax (9 ani) şi Zahara (8 ani) au filmat câteva secvenţe pentru povestea fantastică. „Au interpretat roluri minore. Shiloh trebuia să-i dea viaţă personajului, dar în ziua respectivă, copila a fost plictisită şi nu a avut starea necesară pentru filmări, deci nu a mai apărut în peliculă“, a declarat o sursă apropiată pentru „Us Weekly“.

La 37 de ani, Angelina are trei copii adoptaţi şi trei copii biologici. În imagine, actriţa se plimbă pe stradă cu Vivienne, Pax şi Zahara. FOTO Splash News/ Guliver 

„Maleficent/ The Sleeping Beaty“ este una dintre cele mai aşteptate pelicule, în care mai joacă Juno Temple, Sam Riley, Brenton Thwaites, India Eisley, Miranda Richardson and Kenneth Cranham.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările