La doar 15 ani, fiica lui Virgil Ianţu are iubit. Cine e băiatul de care Jasmina s-a îndrăgostit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica lui Virgil Ianţu are 15 ani. (Foto: Facebook)
Fiica lui Virgil Ianţu are 15 ani. (Foto: Facebook)

Are un tată celebru în România, îl cunoaşte o ţară întreagă! Jasmina Ianţu e fiica în vârstă de 15 ani a lui Virgil Ianţu. Se pare că tânăra trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste! Cu cine, despre cine e vorba?

În luna iunie a anului trecut, Jasmina Ianţu a împlinit 15 ani. La momentul respectiv, tatăl ei a postat două fotografii pe contul personal de socializare, în care apărea alături de fiica şi de soţia lui, Roxana, iar fanii au fost încântaţi de frumuseţea specială a Jasminei. Se ştia deja că tatăl şi fiica au o relaţie specială: "Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar şi despre alimentaţie, despre absolut orice, dar şi care sunt consecinţele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar şi pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinţi ajung la ea şi că le şi asimilează, că nu trec pe lângă", spunea prezentatorul pentru libertatea.ro acum ceva vreme.

Acum, tânăra Jasmina pare să fie mai fericită ca niciodată, căci la cei 15 ani ai săi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste adolescentină.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite