La 91 de ani, Rupert Murdoch a decis să divorţeze de actriţa Jerry Hall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Mogulul presei Rupert Murdoch, în vârstă de 91 de ani şi actriţa Jerry Hall vor divorţa după 6 ani de căsătorie, scrie New York Times, citând două persoane apropiate cuplului.

Cel de-al patrulea divorţ a lui Murdoch este puţin probabil să modifice structura afacerilor în care acesta deţine acţiuni, care includ Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel şi Wall Street Journal, potrivit hotnews.ro. 

Murdoch controlează News Corp şi Fox Corp printr-un trust de familie cu sediul în Reno, Nevada, care deţine aproximativ 40% din acţiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.

Miliardarul, a cărui valoare netă este estimată la 17,7 miliarde de dolari, a construit un imperiu mediatic, cu active pe tot globul. El a vândut studiourile de film şi televiziune Fox şi alte active către Walt Disney Co într-o afacere de 71,3 miliarde de dolari încheiată în martie 2019.

Bryce Tom, un purtător de cuvânt al lui Murdoch, a refuzat să comenteze.

Murdoch a divorţat de patru ori: în 1966 de prima soţie, Patricia Brooker, o fostă însoţitoare de zbor, cu care avea o fiică; în 1999 de Anna Murdoch Mann, o jurnalistă din Scoţia cu care a avut trei copii şi în 2014 de Wendi Deng. Acesta a fost împreună cu Deng aproape 14 ani şi a  avut două fiice. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite