Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, va deveni cea mai tânără miliardară din istorie, depăşindu-l pe fondatorul Facebook. Cum a reuşit să facă avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, deţinătoarea unei game de produse cosmetice, este la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată“, potrivit unui articol publicat de revista Forbes.

Model, antreprenor şi personalitate TV americană, Kylie Jenner, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari, potrivit Forbes. 

Modelul a reuşit această performanţă datorită lansării unei linii de produse cosmetice şi a contractelor sale de imagine cu diverse companii de fashion. 

Astfel, în 2016, tânăra a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

Forbes a evaluat compania la 800 milioane de dolari, numai anul trecut înregistrând vânzări de 330 milioane de dolari. Kylie este atât imaginea, cât şi singura proprietară a companiei.

La numai 20 de ani, Kylie se află pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America, în acest clasament fiind luate în considerare doar persoanele care au reuşit să facă avere prin propriile puteri, nu prin moşteniri sau alte mijloace. Astfel, tânăra a întrecut celebrităţi precum cântăreţele Barbra Streisand (400 milioane de dolari), Beyonce (335 milioane de dolari) şi Taylor Swift (320 milioane de dolari), notează BBC. 

Potrivit Forbes, tânăra ar urma să devină cea mai tânără miliardară din lume prin forţe proprii, reuşind să îl depăşească pe Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, care a devenit miliardar în dolari la vârsta de 23 de ani.

Kylie a reuşit să o depăşească cu mult şi pe celebra ei soră, Kim Kardashian West, care are o avere estimată la 350 milioane de dolari.

„Uau. Nu-mi vine să cred că public prima mea copertă Forbes. Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!'“, a scris Jenner pe Instagram, unde este urmărită de peste 110 milioane de persoane.

kylie jenner foto instagram

FOTO Instagram 

Topul celor mai bogate femei din lume, în 2018, care au făcut avere prin forţele proprii este alcătuit din: 

Diane Hendricks (70 de ani), producătoare de film americană, cu o avere estimată la 4,9 miliarde de dolari;

Marian Ilitch  (85 de ani), femeie de afaceri americană, cu o avere estimată la 4, 3 miliarde de dolari; 

Joudy Faulkner (74 de ani), CEO şi fondatoare a companiei IT Epic Systems, cu o avere de 3, 5 miliarde de dolari;

Meg Whitman (61 de ani), scriitoare şi femeie de afaceri americană, are o avere estimată la 3, 3 miliarde de dolari;

Johnelle Hunt (79 de ani), co-fondatoare a companiei de servicii de transport Hunt Transport Services, cu o avere estimată de Forbes la 3, 2 miliarde de dolari; 

Pe locul şase se află vedeta de televiziune Oprah Winfrey (64 de ani), cu o avere estimată la 3, 1 miliarde de dolari. 

Kylie Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé.

Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (27 de ani), cu care are o fetiţă de câteva luni, născută în februarie 2018, după o sarcină ţinută în secret. 

image

FOTO Forbes

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite