Kristian Nairn, uriaşul simpatic din „Urzeala tronurilor“, a recunoscut că este gay

Kristian Nairn, uriaşul simpatic din „Urzeala tronurilor“, a recunoscut că este gay

Kristian Nairn face parte din distribuţia serialului „Urzeala tronurilor“ FOTO Getty Images

Actorul Kristian Nairn, care îi dă viaţă uriaşului Hodor în serialul de succes „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, a mărturisit că este gay şi a precizat că niciodată nu a încercat să ascundă acest lucru, relatează „People“.

Nairn, care îl interpretează pe îndrăgitul uriaş Hodor în seria fantasy „Urzeala tronurilor“, şi-a dezvăluit orientarea sexuală în cadrul unui interviu acordat site-ului WinterlsComing.net. 
 
Când a fost întrebat de popularitatea personajului său în rândul gaylor, actorul a răspuns: „Ei bine, cu toată sinceritatea, atunci când vorbim despre comunitatea gay, vorbim despre comunitatea mea“.
 
De asemenea, irlandezul în vârstă de 38 de ani a mărturisit că întotdeauna a fost deschis cu privire la sexualitatea lui, chiar dacă telespectatorii şi fanii nu şi-au dat seama că este gay. 
 
„Nu mi-am ascuns niciodată sexualitatea şi am tot aşteptat să mi se pună această întrebare, pentru că nu e ceva ce se poate divulga pur şi simplu. Am tot încercat să conduc reporterii către această întrebare, dar fără niciun rezultat“, a explicat actorul, citat de „People“.
 
De asemenea, Nairn a precizat că partenerii de platou l-au susţinut, iar orientarea sexual nu i-a afectat în niciun fel relaţia cu ei. 
 
Actorul Kristian Nairn, în rolul uriaşului Hodor din seria „Urzeala tronurilor“ FOTO Facebook 
 
„Este o parte foarte mică din ceea ce reprezint în ansamblu, dar cu toate acestea, în această perioadă este important să te ridici şi să contezi. Oamenii au fost grozavi cu mine în timpul filmărilor, dar nu văd de ce ar fi altfel“, a mai spus simpaticul uriaş. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările