Kristen Stewart renunţă la actorie pentru a-şi satisface „eforturile creative“

Kristen Stewart renunţă la actorie pentru a-şi satisface „eforturile creative“

Kristen Stewart a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan pe care l-a interpretat în filmele francizei „Twilight“ FOTO GettyImages/Gulliver

Actriţa americană Kristen Stewart (24 de ani), cunoscută pentru rolul din franciza „Twilight/Amurg“, a declarat că va sta departe de lumea filmlui pentru o perioadă pentru a-şi satisface „eforturile creative“ precum regia sau poezia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kristen Stewart a mărturisit că are de gând să îşi exploreze alte laturi creative pe care le-a lăsat de-o parte în ultimii ani, aflându-se în prezent într-o perioadă fericită şi plină de inspiraţie a vieţii. „Am de gând să îmi iau mult timp liber pentru că am muncit doi ani de zile. Sunt actriţă, asta este forma mea de artă. Dar pentru că am început de tânără să perfecţionez această artă m-am simţit întotdeauna intimidată să încerc şi altă formă. Am luat această decizie în urmă cu câteva săptămâni. Vreau să realizez şi un scurtmetraj, vreau să fac o grămadă de lucruri. Nu ştiu cum voi reuşi. Dar nu vor fi strică în ceea ce voi face. Scriu tot timpul. Acum, într-adevăr, nu am teamă. Nu vreau să las în urmă toate eforturile creative. Mă simt foarte fericită, inspirată şi relaxată“, a declarat Kristen Steward pentru „USA Today“.

În 2012, Kristen Stewart a fost declarată de „Forbes“ drept cea mai bine plătită actriţă din industria filmului, cu încasări, între mai 2011 şi mai 2012, de 34,5 milioane de dolari, alături de Angelina Jolie. Actriţa americană a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei „Twilight/Amurg“, alături de Robert Pattinson.

A mai jucat în „Panic Room/Cameră de refugiu“ (2002), împreună cu Jodie Foster, şi în filmul „Mesagerii/The Messengers“ (2007), cu Dylan McDermott şi Penelope Ann Miller. Alături de Robert Pattison, Stewart a avut o relaţie de patru ani, dar cei doi s-au despărţit după ce actriţa a recunoscut că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/Snow White and the Huntsman“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările