Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare: ce probleme are actorul

Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare: ce probleme are actorul

Kit Harington, ]n rolul lui Jon Snow FOTO HBO

Actorul Kit Harington (32 de ani), cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din „Game of Thrones“, s-a internat într-un centru de reabilitare, înainte de încheierea celebrului serial HBO.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kit Harington s-a internat, în urmă cu o lună, într-un centru de reabilitare privat din SUA pentru a-şi trata problemele cu stresul şi cu alcoolul, potrivit unei surse citată de New York Post. 
 
Harington, care a jucat rolul lui Jon Snow în „Game of Thrones“ timp de opt ani, fiind şi cel care i-a adus notorietatea la nivel global, se afla sub tratament în momentul difuzării ultimului episod al seriei, pe 19 mai. 
 
Reprezentantul actorului a confirmat informaţia pentru Daily Mail. „Kit a decis să folosească această pauză din programul lui ca ocazie de a petrece un timp într-un centru de sănătate pentru a-şi rezolva câteva probleme personale“, se arată într-un comunicat transmis de acesta. 
 
Centrul de reabilitare, care implică costuri de peste 120.000 de dolari lunar, îşi învaţă pacienţii să-şi gestioneze eficient stresul şi emoţiile negative. 
 
De asemena, o sursă apropiată actorului a declarat pentru tabloidul britanic că „Harington s-a internat pentru a-şi rezolva în special problemele cu stresul excesiv, extenuarea, dar şi cu alcoolul“. De altfel, în ianuarie anul trecut, actorul a fost dat afară dintr-un pub din New York după o dispută cu un grup de persoane.
 
Soţia actorului, actriţa Rose Leslie, şi-a arătat sprijinul faţă de decizia lui Kit, mai spune sursa citată: „Soţia lui este alături de el, îl susţine. Toţi cei din jurul lui şi-au dorit ca el să se odihnească. În prezent, el are nevoie doar de linişte şi pace.“
 
Harington, care s-a căsătorit în 2018 cu Rose Leslie, care i-a fost colegă în Game of Thrones, a declarat pentru Variety la începutul acestui an că i-a fost greu să se obişnuiască cu celebritatea şi atenţia primită în urma serialului, găsind-o „terifiantă“.
 
„Deşi ar fi trebuit să mă simt cea mai norocoasă persoană din lume, mă simţeam de fapt extrem de vulnerabil. Acel a afost momentul în care am început să fac terapie şi să vorbesc cu lumea. Ajunsesem chiar să am îndoieli în privinţa modului meu de a interpreta acest rol“, declara Kit Harington. 
 
Kit Harington şi Rose Leslie FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: