Kit Harington a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Rose Leslie: Mi-am dat drumul la gură mai devreme decât voiam

Kit Harington a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Rose Leslie: Mi-am dat drumul la gură mai devreme decât voiam

Kit Harington şi Rose Leslie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Game of Thrones FOTO Getty Images

Actorul britanic Kit Harington a mărturisit în cadrul unei apariţii televizate cum planurile sale de a o cere în căsătorie pe iubita sa Rose Leslie, alături de care a jucat în serialul „Game of Thrones“, nu au ieşit aşa cum şi-ar fi dorit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele zvonuri că Kit Harington şi Rose Leslie s-au logodit, după o relaţie de cinci ani, au apărut la sfârşitul lunii septembrie, fiind confirmate ulterior de cei doi actori printr-o metodă tradiţională: anunţul într-un ziar local. 
 
Interpretul lui Jon Snow a fost invitat în cadrul emisiunii „The Jonathan Ross Show“ de la ITV şi a dezvăluit cum au decurs momentul logodnei îndelung aşteptate de către fanii „Game of Thrones“. 
 
„Chiar aveam nişte planuri de cum să o fac. Aveam de gând să agăţ nişte becuri în copaci şi să creez o atmosferă romantică, dar eram la ţară, sub un superb cer înstelat, cu un foc arzând în faţa noastră şi un vin roşu şi mi-am dat drumul la gură mai devreme. Intenţionam să o fac în ziua următoare“, a povestit Kit Harington, potrivit Daily Mail.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: