Kim Kardashian va lansa un volum de selfie-uri

Kim Kardashian va lansa un volum de selfie-uri

Kim Kardashian este o împătimită a fotografiilor de tip selfie FOTO Arhivă personală/Fcebook

Kim Kardashian va publica un volum fotografic realizat numai din selfie-uri. Starleta americană a mărturisit că ideea acestui proiect i-a venit după ziua de naştere a soţului ei, rapperul Kanye West, căruia i-a oferit pe post de cadou aniversar un album cu fotografii polaroid.

Ştiri pe aceeaşi temă

„S-a dovedit a fi un cadou atât de cool, încât mi-a venit ideea de a lansa o carte, un volum cu selfie-uri", a declarat starleta americană într-un episod recent al reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians“, informează contactmusic.com.

„Voi face câteva selfie-uri foarte provocatoare. Fiecare fată îşi fotografiază posteriorul în oglindă. S-ar putea să arăt publicului câteva dintre pozele mele“, a adăugat Kim Kardashian.

Volumul se va intitula „Selfish" şi va fi lansat în aprilie 2015. Fotografia pentru coperta volumului a fost deja lansată pe internet şi o prezintă pe Kim Kardashian într-o ipostază provocatoare şi sexy.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, „selfie“ numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte şi definiţii noi care au fost adăugate în ediţia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam-Webster.
De asemenea, „selfie“ a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului „Keep Up with the Kardashians“, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările