Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară: câţi bani a primit mama surogat şi în ce condiţii

Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară: câţi bani a primit mama surogat şi în ce condiţii

Kanye West şi Kim Kardashian s-au căsătorit în 2014 şi mai au împreună o fată şi un băieţel FOTO Getty Images

Vedeta americană Kim Kardashian (37 de ani) a anunţat că fetiţa pe care ea şi soţul său, Kanye West (40 de ani), o aşteptau printr-o mamă surogat a venit în sfârşit pe lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kim Kardashian a scris într-un anunţ pe site-ul ei că fetiţa s-a născut luni, la prânz, cu o greutate de 3,3 kilograme, arată TMZ. Deocamdată cuplul nu a anunţat ce nume va primi micuţa.
 
„A sosit! Ne-am îndrăgostit de ea“, a scris Kardashian, în vârstă de 37 de ani, pe site-ul său şi, ulterior, pe platforma online Twitter, unde este urmărită de 58,3 milioane de persoane.
 
 „Eu şi Kanye suntem fericiţi să vă anunţăm venirea pe lume a frumoasei şi sănătoasei noastre fetiţe. Suntem extrem de recunoscători mamei surogat, care a transformat visul nostru în realitate prin cel mai deosebit cadou pe care cineva îl poate oferi, şi doctorilor noştri minunaţi pentru îngrijirile speciale. North şi Saint sunt emoţionaţi să o cunoască pe surioara lor“, se arată pe site-ul kimkardashianwest.com.
   
TMZ a mai scris  în vară că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina, achitate în 10 rate. Cuplul celebru a mai achitat o sumă de 68.850 de dolari agenţiei prin care a găsit-o pe mama surogat. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinţi, vopsitul părului şi consumul de peşte crud pe perioada sarcinii.
 
Kardashian şi West, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 şi mai au doi copii, fiica North, în vârstă de 4 ani, şi fiul Saint în vârstă de 2 ani. Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta - o complicaţie medicală care poate provoca hemoragii severe - în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările