Kim Cattrall, mesaj dur pentru Sarah Jessica Parker după ce actriţa i-a transmis condoleanţe: „Nu eşti prietena mea, nu am nevoie de susţinerea ta“

Kim Cattrall, mesaj dur pentru Sarah Jessica Parker după ce actriţa i-a transmis condoleanţe: „Nu eşti prietena mea, nu am nevoie de susţinerea ta“

Kim Cattrall consideră că Sarah Jessica Parker se foloseşte de tragedia familiei sale pentru a poza într-o „persoana drăguţă“ FOTO Getty Images

Actriţa Kim Cattrall a atacat-o pe colega ei din „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker, numind-o „crudă“ şi „ipocrită“, după ce aceasta i-a transmis condoleanţe pentru moartea fratelui ei, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu o săptămână, Cattrall a anunţat pe Twitter decesul fratelui ei, Chris, la vârsta de 55 de ani. Acesta a fost găsit fără viaţă după ce a dispărut din locuinţa sa din Alberta, Canada. Actriţa a cerut să îi fie respectată intimitatea familiei. 
 
Vineri, Parker a declarat pentru Extra TV că i-a transmis „iubire şi condoleanţe“ actriţei Kim Cattrall.
 
„Mama mea m-a întrebat astăzi: «Când te va lăsa în pace acea Sarah Jessica Parker, acea ipocrită?». Intervenţiile tale sunt o amintire dureroasă a cruzimii de care dai dovadă şi de care ai dat dovadă. Dă-mi voie să clarific, dacă încă nu am făcut-o: Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă. Aşa că îţi scriu să îţi spun pentru ultima dată să încetezi să ne foloseşti tragedia pentru a îţi recăpăta imaginea ta de «persoană drăguţă»”, a scris Kim Cattrall, sâmbătă, pe Instagram.
 
 
În septembrie, Cattrall a respins ideea că va apărea în „Sex and the City 3“, spunând că relaţia ei cu alte actriţe din distribuţie este „toxică“.
 
În mesajul publicat sâmbătă pe Instagram, Cattrall a făcut trimitere şi către un articol publicat de The New York Post, în care sunt tratate tensiunile dintre ea şi Parker în timpul filmărilor pentru „Sex and the City“. Potrivit articolului, Parker şi celelalte două vedete au format o clică şi nu vorbeau cu Cattrall în 2004, la finalul serialului.
 
În septembrie, Parker a anunţat că nu va fi lansat un al treilea film din seria „Sex and the City“. „Sunt dezamăgită. Aveam acest scenariu frumos, amuzant, înduioşător şi îmbucurător”, a spus Parker pentru Extra.
 
Ulterior, Cattrall a respins acuzaţiile potrivit cărora cerinţele ei au făcut ca filmul să fie imposibil de realizat, scriind pe Twitter că ea pur şi simplu a refuzat să ia parte la acest proiect.
citeste totul despre: