Kidman, dorită în „Wild Carpathia“

Kidman, dorită în „Wild Carpathia“

Nicole Kidman

Actriţa australiană Nicole Kidman ar putea promova atracţiile turistice româneşti în documentarul „Wild Carpathia“, care urmează să fie realizat de Travel Channel, potrivit producătorului filmului, Paul Lister, citat de Mediafax.

Lister a declarat că intenţionează să se întâlnească cu câţiva actori din „Cold Mountain", film care s-a turnat cu aproape zece ani în urmă în România. Pelicula i-a avut ca protagonişti pe Nicole Kidman, Jude Law şi Rene Zellweger.

„Cred că am putea găsi interes din partea lor pentru a participa la alte documentare despre România. Mă gândesc la Nicole Kidman. Cred că e o idee bună să implicăm vedete. Este evident că, avându-l pe Prinţul Charles în primul documentar, a fost ca un magnet", a afirmat producătorul de la Travel Channel.

Prinţul Charles a apărut în documentarul „Wild Carpathia", difuzat recent de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi.

„A fost destul de greu să-l convingem pe Prinţul Charles să filmeze cu noi. Prinţul este îndrăgostit de România şi acest lucru s-a văzut pe parcursul filmărilor" a mai spus Paul Lister. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: