Kevin Spacey recunoaşte public că este homosexual, după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri actorului Anthony Rapp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Spacey, în rolul lui Frank Underwood, din „House of Cards“
Kevin Spacey, în rolul lui Frank Underwood, din „House of Cards“

După ce, în ultimii ani, starul serialului „House of Cards“ s-a ferit să vorbească despre sexualitatea sa, actorul american Kevin Spacey (58 de ani) a dezvăluit, într-o postare pe Twitter, că „alege să se considere gay“. Spacey a făcut această afirmaţie după ce a fost acuzat public de actorul american Anthony Rapp, cunoscut din „Star Trek: Discovery“, că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când era minor.

„Am iubit şi am trăit momente romantice cu bărbaţi şi aleg acum să mă consider homosexual“, a scris Kevin Spacey pe contul său de Twitter, duminică noaptea. Actorul a ales să-şi facă „coming out-ul“ după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri actorului Anthony Rapp, căruia i-a şi cerut iertare acum.

 Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery“, l-a acuzat pe Spacey, dublu laureat Oscar, că i-a făcut avansuri pe când avea 14 ani, potrivit unui mărturii ale acestuia pentru Buzzfeed News. Anthony Rapp a povestit că l-a cunoscut pe Kevin Spacey în 1986, când acesta din urmă avea 26 de ani. El spune că a fost invitat de actor în apartamentul său din New York la o petrecere, iar după ce au plecat oaspeţii, Spacey s-ar fi aşezat peste el pe un pat şi a avut un comportament neadecvat. În interviul acordat site-ului BuzzFeed, Rapp a spus că impresia lui a fost că Spacey era beat, aşa că l-a împins şi a plecat.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns la câteva ore acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El i-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca fiind „un comportament foarte inadecvat sub influenţa băuturilor alcoolice“.

kevin spacey gay

Actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri când avea 14 ani

Anthony Rapp FOTO Guliver / Getty Images / Dia Dipasupil

Am doar respect şi admiraţie pentru Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decat îngrozit să-i aud povestea. Sincer, nu-mi amintesc de întalnirea despre care vorbeşte, trebuie să fi trecut peste 30 de ani de atunci. Dar, dacă m-am comportat aşa cum spune, atunci îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce trebuie să fi fost un comportament foarte inadecvat sub influenţa băuturilor alcoolice şi îmi pare rau pentru sentimentele despre care spune ca l-au insoţit toata viaţa“, a scris Spacey pe Twitter.

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, dar că în prezent alege să trăiască „precum un bărbat gay“.

„Povestea asta mă încurajează însă să povestesc despre lucruri care se-ntâmplă în viaţa mea. Ştiu că există poveşti şi zvonuri despre viaţa mea personală, alimentate de faptul că sunt foarte protectiv când vine vorba despre viaţa mea privată. Aşa cum ştiu apropiaţii mei, de-a lungul vieţii mele am avut relaţii şi cu bărbaţi, şi cu femei. Am iubit şi am trăit momente romantice cu bărbaţi şi aleg acum să mă consider homosexual“, a explicat Kevin Spacey.

Utilizatorii de Twitter l-au criticat pe actor, spunând că Spacey încearcă să devieze acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit cu noutăţi despre sexualitatea lui.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects“ (1995) şi „American Beauty“ (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards“, potrivit news.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite