Kevin Spacey, dat în judecată pentru că ar fi agresat sexual, în anii '80, doi băieţi de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi l-au dat în judecată pe Kevin Spacey susţinând că au fost agresaţi sexual de actor pe când aveau vârsta de 14 ani, în anii 1980, informează Variety.

Unul dintre reclamanţi este Anthony Rapp, actorul care a făcut primele acuzaţii împotriva lui Spacey în octombrie 2017.

În documentele depuse miercuri, la New York, este susţinut că Spacey l-a invitat pe Rapp la o petrecere în apartamentul lui, în 1986. Acolo, susţine Rapp, actorul l-a dus în patul lui. Rapp a precizat că a putut să fugă în baie şi, mai târziu, să iasă din apartament.

Al doilea reclamant, identificat doar ca C.D., a spus că l-a întâlnit pe Spacey în 1981, când urma cursurile lui de actorie. C.D. avea atunci vârsta de 12 ani.

Potrivit plângerii, cei doi s-au întâlnit din nou când C.D. avea 14 ani şi Spacey l-a invitat în apartamentul lui, unde, susţine reclamantul, au întreţinut relaţii sexuale. Acest lucru s-a repetat de mai multe ori ulterior, iar la ultima întâlnire, băiatul a refuzat să întreţină raporturi sexuale şi a reuşit să plece din apartamentul actorului.

În documentele din proces, ambii susţin că au suferit traume psihologice în urma abuzurilor lui Spacey.

Când Rapp a făcut primele acuzaţii în urmă cu trei ani, actorul a spus că nu îşi aminteşte incidentul şi că, dacă s-a întâmplat, a fost rezultatul unui comportament nepotrivit pus pe seama consumului de alcool.

Kevin Spacey a fost implicat în procese civile şi penale în Nantucket şi Los Angeles, însă nu a fost tras la răspundere până acum. Cazul din Nantucket a fost respins după ce reclamantul a invocat dreptul dat de Al Cincilea Amendament din Constituţie de a nu depune mărturie. Cel din Los Angeles - în care a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unui maseur - a fost respins după ce reclamantul a murit din cauze naturale.

Actorul a fost, de asemenea, subiectul mai multor anchete la Londra.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite