Keanu Reeves a stârnit frenezie cu gestul pe care îl face când pozează alături de femei: imaginile au devenit virale. Reacţia starului

Keanu Reeves a stârnit frenezie cu gestul pe care îl face când pozează alături de femei: imaginile au devenit virale. Reacţia starului

Keanu Reeves FOTO Guliver/Getty Images

Mai multe fotografii în care Keanu Reeves (54 de ani) apare alături de fane sau colege de breaslă au ajuns virale pe reţelele sociale datorită unui gest al actorului pentru care a fost catalogat „un rege al bunului simţ“.

Keeanu Reeves a fost lăudat pentru faptul că atunci când se fotografiază cu persoane de sex opus evită să le atingă, ţinându-şi mâna în aer. O fană a fost cea care a observant detaliul şi l-a semnalat printr-un mesaj pe Twitter, potrivit cnn.com. 
 
„Keanu nu riscă nimic“, a scris amuzată femeia, alături de un colaj foto în care actorul pare că evită să-şi atingă partenerele când pozează alături de ele. Actorul apare inclusiv alături de cântăreaţa Dolly Parton. 
 
Astfel, gestul actorului a strâns numeroase comentarii pozitive din partea fanilor, fiind lăudat pentru „dovada de respect“ faţă de femei. 
 
 
 
 
 
„Nu cred că este nepoliticos să îmbrăţişezi pe cineva care te roagă să faceţi poză împreună. Însă este un gest inteligent să alegi să respecţi spaţiul lor personal“, se arată într-unul dintre mesaje. 
 
 
„Este respectuos. Aşa ar trebui să te porţi, dacă nu eşti convins că persoana respectivă nu are nimic împotrivă să fie atinsă. Keeanu ar trebui să ne inspire pe toţi în acest sens“, a scris o altă persoană. 

Alte persoane au speculat că modul actorului de a se poza este de fapt o reacţie la campania împotriva hărţuirilor sexuale de la Hollywood, #metoo. 
 
Keanu Reeves not hugging female fans
FOTO Twitter
 
„Există posibilitatea ca el să reacţioneze la mişcarea Me Too, realizând că poate femeile vor mai mult spaţiu personal“, a scris o persoană. 
 
„Keanu a fost întotdeauna un gentleman. Este aşa decent şi respectuos. Nu este o vedetă tipică; nu se laudă că este faimos. Iubesc asta la el“, a scris o altă fană.

Într-un interviu acordat revistei People, actorul a declarat că nu ştia că „internetul este îndrăgostit de el“, dar apreciază „pozitivismul“ în acest context.  
  
Keanu Reeves a revenit pe marile ecrane cu cel mai recent film din seria „John Wick“, însă apare şi în comedia romantică „Always Be My Maybe“, cât şi în „Toy Story 4.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: